|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
זו תהיה התגובה האחרונה שלי בטארד זה, מאחר ואני ממלא תפקיד פעיל בפורום ואני רוצה לשמור על ניהול תקין. אומנם עדיין לא שילמתי, הייתה לי כוונה לשלם אחרי השבוע הזה, אתה מוזמן לדלג על החשבון שלי בשיחזור. אבי
# 22 |
חבר בקהילה
|
אני רוצה להבין מה הבעיה שלך מי שיקר לך? השרת הזה עבד 4 חודשים בלי נפילה אחת בלי בעיה אחת!
Kernel אני רוצה לדעת אפשר לשאול אותך אם אתה תיהיה חולה עוד יומיים? אם את יכול לענות לי על זה אני ישמח.. אני לא יכול לשאול את המחשב מה קורה לו? מערכת הפעלה יכולה ליפול זה קורה תמיד גם במחשב בבית . ועכשיו לשאלה שלך.. מה לעשות שיש על השרת עוד אנשים ולא רק אתה על השרת ויש כאלה שעושים גיבויים, אנחנו לא נגיד להם לא לעשות גיבויים . אין מה לעשות השרת נתקע כשיש גיבוי גם השרת הכי חזק בעולם עם השרת מלא השרת יתקע! נ.ב אני עם דניס בחברה!.. Kernel תוכל לענות לי בבקשה!... ודרך אגב ההארד דיסק בסדר גמור ולא צריך לקנות עוד אחד בגלל ש2 לקוחות רוצים לעלות אתר ועוד 80 לא יכולים כי אין להם גיבוי! ועוד משהו אתה לקוח? תראה לי קבלה בבקשה.. Last edited by EroFlex1; 17-08-09 at 19:58.. |
![]() |
# 23 |
אחראי קהילה
|
שיהיה בהצלחה,
אני חושב שהאשכול הזה ממש מיותר. |
![]() |
# 24 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני שונא כשאומרים לי שאני משקר. כששלחתי לך את ההודעה הזאת במייל זאת הייתה תקיעה קטנה בשרת. לא נפילה ענקית, וכן, בד"כ השרת באמת פועל סבבה. אבל מה לעשות , ישנה תקלה כרגע.
# 25 |
עסק רשום [?]
|
inetkey - לפי דעתי הפיצוי שאתם צריכים לשלם לקוחות הוא כזה :
1. הרווח שהם הפסידו מהפרסומות באתר, בזמן שהאתרים לא היו פעילים -אם בממוצע בן אדם מרוויח מהאתר 200 שקל בשבוע - אתם חייבים לשלם את זה. 2. ימי אחסון שבהם השרת לא היה פעיל - לא היה פעיל 10 ימים - 10 ימים פיצוי. 3. הערכת נזק גולשים וקידום בגוגל ע"פ סקר קהל או משהו שתעשו - לא יכול להיות מצב כזה..
חבר מתקדם
|
תגידו שניה למה אנשים מתאחסנים אצל ספקי אירוח פרטים (לא חברות כמו 012,013,014 וכן אלה..)
בגלל המחיר, עכשיו בחברות הגדולות אתם סוגרים חוזה מסודר והשרתים שלהם מגובים מכל מני דברים. אצל ספקי אירוח פרטים לא תמיד יש את האפשרות לעשות את זה. עכשיו יש תקלה בהארדיסק, זה לא שדניס בא ואמר "וואי, בואו נהרוס להרבה אתרים! (לקוחות)" תבינו דברים כאלה קורים, אף אחד לא אשם, אפילו בתקנון של דואר ישראל כתוב בפיצויים שהם יתנו פיצויים אם זה לא גורם עלייון.. לדוגמא מי שקונה דומיין בספקית חדשה היא יכולה לקרוס, לא לעשות,לגנוב את פרטי האשראי, ואפילו לא לספק את הדומיין בקצרה מי שחושב שדניס אשם הוא לא. נ.ב: אני לא קשור לדניס בשום דרך, (את השם אפילו אני לא יודע, הסתכלתי בתגובות) וגם אני ספק אירוח פרטי. שלא תחשבו. המשך יום טוב ונעים, יורי. |
![]() |
# 28 | |
חבר בקהילה
|
![]() ציטוט:
לא ביקשו המלצות שלך פה! תשאיר את הערות שלך לעצמך! מנהלים למחוק תתגובה שלו בבקשה מה קרה כולם פתחו פה דיון על מה שאנחנו חייבים להביא לא מביאים כלום חוץ מהימים של הנפילה! Last edited by EroFlex1; 18-08-09 at 09:02.. |
|
![]() |
# 29 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני מקווה בשביל בעל החברה הזאת,שהוא לא מאכסן אתרים "רציניים" מדי שיפגעו קשות מזה. אם כן אז זה כן חמור. אבל תכלס,אתר כזה,עושה לעצמו גיבויים פעם ב-24 שעות לפחות,אם לא גיבוי אוטמתי,ויש לו שרת ספייר. אותו דבר יכול להיאמר לגבי חברה^^ |
|
![]() |
# 30 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מגיב מתוך צורך אנושי ופשוט לאור זה שקראתי את כל האשכול הנ"ל אני לא יודע עד כמה בעלי החברה מבינים בתחום האינטרנט-הקמת אתרים,קידום אתרים ועוד ועוד הנזק מבחינת קידום לאתר יכול להיות עצום מכך ששבוע וחצי השרת למטה, בנוסף גולשים קבועים שהיו לאתר יעזבו אותו כיוון שהם יראו שהאתר לא פעיל ואני לא מדבר על הכנסות מפירסום שכמובן נעלמות חלוטין הנזק הכולל יכול להסתכם בסכום רב מאוד (תלוי בגודל האתר) אני ממש ממש לא בטוח שדומיין לשנה שעולה שקלים בודדים איכשהו יפצה על זה. וגם מבחינתך אם אפשר שתי עצות 1) אני לא יודע מה השיקול שלך לא לקנות הארדיסק חדש אבל תעשה את זה, שווה 300 שקל בשביל השם שלך ,בשביל האמון של הלקוחות שלך ובשביל אפשרות שאחד הלקוחות שלך באמת יתעצבן ויתבע אותך על כך שאולי במקרה(כמו שהרבה חברות עושות) התחייבת לאפטיים מסויים 2)תפצה כהוגן, לפי התגובות כאן אנשים בדרך לעזוב אותך, אז יעזור לך אם תחסוך את הכסף של הארדיסק ופיצוי רציני ואז יעזבו אותך מספר רב של לקוחות ויותר חשוב מזה השם שלך יפגע? תחשוב על זה. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|