|
![]() |
# 1 | |
חבר על
|
ציטוט:
אף אחד אפילו לא טרח לשאול על שרת חלופי בכלל. אם היית מבקש הייתי נותן שרת לך שרת חלופי לבינתיים עד שהשני יסודר. אין לי אפשרות להביא שרת חלופי חדש לכל הלקוחות כי הרבה והשרת החלופי לא יחזיק את כולם, אבל בכל מקרה כל מי שצריך איחסון זמני יכול תמיד לבקש.
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני מבקש ממך לענות או לאימייל ששלחתי לך או להודה הפרטית. וצור איתי קשר ב 0522614266. ואתה אומר למה לא שאלו אם יש שרת חילופי,למה לא אמרת? וכן אני אשמח לvps חילופי. אז אני מחכה ממך לתשובה בהפ או אימייל. ובחי שום קשר תתקשר אליי אני חייב לדבר איתך. אני לא אהיה זמין הרבה במחשב,כי נשרף בו משהו. |
|
![]() |
# 3 |
אושיית הוסטינג
|
אני אנסה להיות מאוד עדין, מאחר ואני בסוג של ניגוד עניינים בטארד הזה.
אני קניתי את SteamFree מהבעלים הקודמים שלו, הכל הועבר לרשותי, כולל ההוסטינג אצל דניס. לא שילמתי עדיין לדניס. החשבון היה בסוג של חסות כלשהי, הגעתי להסכם עם דניס ואז הכל קרס. בנוסף, שמתי לב לבעיית DNS קטנה, שאני לא ארחיב עליה, אך לטענת דניס הכל תקין. אבל ראבק, שבוע וחצי השרת כבר למטה? בגלל מה? הארדיסק? ע"פ הזיכרון של גוגל, ההארדיסק של השרת הזה הוא: WD 250GB SATA2[מדובר בהארדיסקים מעולים, יש ברשותי 3 מסדרת ה-250GB] כאן אפשר למצוא 12 סוגים שונים של כוננים קשיחים של WD[אם באמת רוצים להתאים 1 ל-1], אני לא יודע מה הדגם הספציפי של ה-HD כי ל-WD יש המון סדרות, אקולוגי, הארדיסק שקט, הארדיסק ל-RAID, הארדיסק עם BUFFER גדול וכו' וכו', זה גם לא ממש משנה, כי ב-300 שקל[בממוצע, כמובן], אפשר לקנות כונן קשיח חדש, להרים בחזרה את השרת, להחזיר את רשימת המשתמשים, אלו שגיבו בעצמם יכולים לשחזר את האתרים שלהם, ואלה ששילמו על גיבוי יכולים לבכות בגלל שלא שמים גיבוי ומקור על אותו הארדיסק, או שרת. אני לא ארחיב יותר מדי, אני אסכם בכך שאצל inetkey אני לא אשאר. בגלל בעית בילינג מול Goddady, נמנע ממני עד לסיום בירור הבעיה לשנות את ה-NS של הדומיינים שברשותי ולעבור להוסטינג אחר.
חבר על
|
ציטוט:
החשבון שלך מזמן נגמר (אצל הלקוח הקודם) והוא פעל שבוע סתם , לא שילמת אפילו. אז אתה לא יכול לבוא אלי בטענות בכל מקרה. ולגבי הDNS לא אמרת לי שום דבר , אז למה אתה מזכיר את זה בכלל? עוז, אני אצור איתך קשר. כל מי שצריך שרת חלופי שישלח מייל עם הפרטים ל inetkey.net@gmail.com דניס.
# 5 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
זו תהיה התגובה האחרונה שלי בטארד זה, מאחר ואני ממלא תפקיד פעיל בפורום ואני רוצה לשמור על ניהול תקין. אומנם עדיין לא שילמתי, הייתה לי כוונה לשלם אחרי השבוע הזה, אתה מוזמן לדלג על החשבון שלי בשיחזור. אבי
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני שונא כשאומרים לי שאני משקר. כששלחתי לך את ההודעה הזאת במייל זאת הייתה תקיעה קטנה בשרת. לא נפילה ענקית, וכן, בד"כ השרת באמת פועל סבבה. אבל מה לעשות , ישנה תקלה כרגע.
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|