|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בוא נסכם עובדות. הורדה פיראטית היא גניבה, וכידוע לכולם ולך שגניבה היא לא רק פשע, אלא גם מעשה לא מוסרי. משמע זה פשוט לא בסדר. בניגוד למה שאמרו כאן, זה כן פוגע בפרנסה של אנשים. לא מדובר בהשפעה, "אינטרס" או כל דבר אחר. מדובר במעשה לא חוקי, שפל וחמור. במידה ואדם עושה זאת למרות שהוא יודע את כל מה שצוין מעל, זה כבר פשע בכוונת תחילה. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
ומה לגבי אנשים שמנסים על גבם של כאלו שאין להם להרויח עוד 200 ש"ח ולמכור עוד דיסק? או להוציא מאותם אלה ש"אוקיי, אנחנו גנבים, אין לנו כסף", למה האנשים האלה צריכים בכלל לתת לכם דין וחשבון? אז בוא ואני אגיד לך עמרי, ניסיון שיווק על גבי אלו שאין להם, זה מעשה שפל וחמור. לגבי בני, אני חושב שכל עוד אין לך שום הוכחות לכך שבנאדם גנב משהו, עובדתית, הוא לא גנב. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואולי הטיעון הנואש וההזוי שלך היה מתאים על אדם שעבוד בתחום, אבל אני? זה סתם עצוב. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
כמו שאמרתי, לך יש כסף ואתה לא יודע מה הוא ערך הכסף, כנראה שאם אתה מרשה לעצמך לבזבז כסף על תוכנה, אתה מקבל אותו בקלות ייתרה.
|
![]() |
![]() |
# 7 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
זה היה מכוון כלפי, ואני חוזר על התגובה שכתבתי באותו אשכול לפני כמה ימים -
למען האינטליגנציה שלך אני באמת מקווה שאתה לא חושב שאני צריך לכתוב תגובה באשכול בהוסטס כדי להשיג קניות. אתה לא באמת חושב שאני חושב שזה יביא לי עוד מכירות? אני מתווכח לשם הויכוח, כמו שאתה מתווכח לשם הויכוח. אין לי שום ציפיה שזה יביא לי לקוחות, ואני גם לא מתלונן על חוסר לקוחות באופן כללי. אז תן לי לנחש - אתה רוצה שאתה תוכל להגיד מה שאתה רוצה ואני לא אוכל לתת את הטיעון של הצד שכנגד רק בגלל שיש לי אינטרס בתחום? ועדיין לא ענית על השאלה שהצגתי בהודעתי הקודמת (טוב, לא באמת ציפיתי שתענה). |
![]() |
![]() |
# 9 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אתה יכול לענות רק כדי לצאת צודק, העניין הוא שיש לך אינטרס, לכן אתה בכלל לא צד בעניין הזה. עניתי לך, כנראה שלא קראת. כל עוד בנאדם לא הוכח כגנב, עובדתית הוא לא גנב. אגב, נכון שאוליי מדינת ישראל היא מדינה חופשית, אבל אתה נמצא כאן בתחומי פורום הוסטס, כאן הנהלים שונים בכל מה שקשור בחופש הביטוי. עמרי, אם זה לא היה אמור להתקיים, זה לא היה מתקיים. אתה לא מלך העולם, ולכן לא אתה המחליט על מה שכן צריך להתקיים על מה שלא. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
למרות ורצח הוא דוגמה "כבדה" יותר, זה רלוונטי גם בהקשר של גניבה. מבחינה דתית (נקבע ע"י מלך העולם האמיתי - ה') גניבה היא דבר אסור, משמע אסורה על קיום. מבחינה חוקתית (נקבע ע"י "מלכי" המדינה) גניבה היא דבר אסור, משמע אסורה על קיום. מבחינה לוגית (נקבע ע"י הגיון מורש שעבר מדור לדור) גניבה היא דבר אסור, משמע אסורה על קיום. לא אני קובע, אבל אלו שכן קובעים מסכימים איתי. Last edited by עמרי שוסטר; 28-01-08 at 00:10.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|