|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
רשמית לא הוכחתי כגנב, אז אני לא גנב. יש הבדל בין זה שאתה קורא לי גנב למה שקורה הלכה למעשה. מה ההבדל? שלא באמת יש לך הוחכות שאני מוריד תוכנות או משחקים ומשהו שנכתב בפורום לא נחשב כהוכחה כי מי יוכיח שלא ערכו לי את ההודעה? ואגב עמרי, אתה לא יכול להשוות בכלל עצים לבני אדם, כי אם לפעול לפי התאוריה שלך, אין אנשים חפים מפשע בכלא. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() בכל מקרה לא מעמיד אותך לדין, סך הכל אומר שמי שכגונב - גנב. אתה גונב? אתה גנב, גם בלי משפט. עריכה: מה קרה פתאום אתה עורך ומוסיף דברים להודעה? לא הוגן. איך הבנת ממה שאני אמרתי ש: ציטוט:
Last edited by עמרי שוסטר; 27-01-08 at 23:34.. |
||
![]() |
![]() |
# 3 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() ובכל מקרה, אמרת שהוא לא יכול לקרוא לך גנב כל עוד בימ"ש לא הרשיע אותך בגניבה, ואני פשוט אומר לך שזה לא נכון - הוא יכול להגיד שאתה גנב גם בלי שתורשע בגניבה, ואם אתה חושב שזה לא נכון - תעשה עם זה מה שאתה מבין. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
והתגובה היא ש:
א. אם תקרא מחדש את האשכול המייגע הזה, תוכל לראות שגם מי שכתב שהוא מוריד הסכים עם זה שזאת גניבה, ורק כתב "נסיבות מקלות" שונות ומשונות. ב. אני לא חושב שהכותבים באשכול כאן הם בדיוק מדגם מייצג. ג. לא כ"כ איכפת לי מה אתה עושה. אתה מרגיש טוב עם הגניבות שלך? שיהיה לך בכיף ואפילו שיבושם לך. אני מרגיש טוב עם זה שאני לא גונב. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
הם הסכימו עם זה בגלל סיבה פשוטה, הם הודו שהם מורידים. אני בכלל לא אומר שאני מוריד תוכנות או משחקים, שוב הטענות היו כדי להסביר את עצמי יותר טוב. בחלק מההודעות זה היה נראה שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך, בגלל זה, זה היה נראה כאילו אני טוען שאני באמת מוריד תוכנות. הקטע הוא, שהם לא היו אמורים להודות בזה בכלל ואז הם גם היו מרגישים נוח עם עצמם, וגם לא נופלים בפח של כל אלו שיש להם כסף לקנות משחקים וכל מיני מוכרי משחקים למיניהם עם אינטרסים. ואתה בני, מנצל את כל עניין ה"חוקיות" הזה לרווח האישי שלך, זאת הפרנסה שלך ועל זה אתה חי, בין אם זה בעניין הונטרילו או בין אם זה במשחקי מחשב, אז מן הסתם שתמיד תהיה בעד ה"חוקי" ונראה אותך בראש כל אשכול שמדבר על חוקיות. אם זה לא היה נוגע אליך באיזושהיא צורה, לא היינו רואים כאן זכר למשתמש שלך. מה אני מנסה לומר כאן בעצם? שהמניעים שלך להיות בעד ה"חוקי" הם לא בדיוק טהורים. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בוא נסכם עובדות. הורדה פיראטית היא גניבה, וכידוע לכולם ולך שגניבה היא לא רק פשע, אלא גם מעשה לא מוסרי. משמע זה פשוט לא בסדר. בניגוד למה שאמרו כאן, זה כן פוגע בפרנסה של אנשים. לא מדובר בהשפעה, "אינטרס" או כל דבר אחר. מדובר במעשה לא חוקי, שפל וחמור. במידה ואדם עושה זאת למרות שהוא יודע את כל מה שצוין מעל, זה כבר פשע בכוונת תחילה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
ומה לגבי אנשים שמנסים על גבם של כאלו שאין להם להרויח עוד 200 ש"ח ולמכור עוד דיסק? או להוציא מאותם אלה ש"אוקיי, אנחנו גנבים, אין לנו כסף", למה האנשים האלה צריכים בכלל לתת לכם דין וחשבון? אז בוא ואני אגיד לך עמרי, ניסיון שיווק על גבי אלו שאין להם, זה מעשה שפל וחמור. לגבי בני, אני חושב שכל עוד אין לך שום הוכחות לכך שבנאדם גנב משהו, עובדתית, הוא לא גנב. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|