הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > קידום ושיווק אתרים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 03-01-07, 00:30   # 39
Idan_Shloman
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Idan_Shloman לא מחובר  

אני מסכים עם טל לחלוטין,
לאחרונה צצו כל מיני מקדם אתרים מקצועיים אשר לא מספקים הוכחות חותכות ליכולות שלהם - אולי בגלל שבישראל זה מספיק ( הרי כולנו יודעים שבחו"ל היו אוכלים אנשים כאלה בלי מלח ) והיום אין מי יודע מה, תחרות אמיתית בכל נושא שתבחר.

להחליף 500 קישורים, כל אחד יכול - יש לי אפילו 5 אנשים שעושים את זה במשרה מלאה לאתרים שונים בחו"ל ולא מבינים דבר בבניית אתרים וקידום אתרים. אופטימיזציה, חשיבה קדימה, שיווק אמיתי - מעטים יכולים ויודעים.

בקשר לכותרת :

ציטוט:
זה עמוד ספאם והצפה קלאסי
אפשר להגיד שאני נתתי אותה, לאחר שיחה קצרה עם אליאב.
( ולא אין לי שום קשר לניסיון הזה ).
____

ציטוט:
הדרך היחידה שלך כמקדם אתרים למנוע את המצב היא לנצח בתחרות בעצמך
גם אם היית משלם לי, לא הייתי מתחרה בתחרות שעליה אתה מדבר.

ועוד מישהו שסתם מעצבן אותי....

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Nforce צפה בהודעה
שף שיש לו מתכון מנצח לעולם לא יגלה מהו המתכון כי אחרת יהיו לו מתחרים, לא צריכים להיות גאונים כדי להבין את זה
מעניין אותי איך אתה למדת את התחום ? - כנראה שנצטרך להרוג מישהו שהדליף לך סודות מקצוע.
____

אפרופו מקדמים מקצועיים, יש פה אחד שנתן הודעה אחת שאני משתאה כל פעם מחדש מההתקדמות שלו למרות שלא תמיד אני אוהב את הדרכים שהוא נוקט ( וכן, אני מדבר גם על ספאם - אבל מסוג אחר ). הסוד הוא לפי דעתי, כוח רצון - אם אתה באמת רוצה את זה, תוכל ללמוד ולעשות הכל.

לי למשל, יש תוכניות לפרוש בגיל 30 ולטייל בכל העולם - אני לא אגיע לזה אם אמשיך לברבר פה. . תתחילו לעבוד.
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום