|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
טל,
אני באמת לא מבין למה זה מפריע לך. הוא רוצה לנסות לקדם ביטוי כל כך קשה בדרכים לא חוקיות אז זאת הבעיה שלו. תאמין לי שעוד מליון ניסו לפניו ומליון ינסו אחריו ולא יצליחו. תן לו לנסות ולהבין בדרך הקשה שזאת לא הדרך לקידום אתרים מקצועיים. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מה זה מפריע לי? לא סובל ספאמרים, ככה נולדתי.
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
המשתמשים בK לא יגידו כלום כי הם לא מתעסקים באנשים קטנים שלא מזיזים או משפיעים עליהם בדרך כלשהי. אני יכול להגיד לך שאם הוא היה מפרסם את הקישור שלו בK אני אישית הייתי מוחק אותו אבל לא הייתי פותח אשכול במיוחד עליו. אתה סתם נותן לו במה שלא מגיעה לו וזה לא הזיק לו, זה הזיק לך מה שעשית כאן. אם הוא היה מציף את הפורומים בקישורים לאתר שלו אז אתה צודק אבל הוא לא עשה את זה, הוא לא נעזר בפורום להחלפת קישורים ואני לא חושב שצריך לפתוח על זה דיון כמו שאתה קורא לזה. אם אתה מכיר את חברת NEARME גם הם פעלו בשיטת ספאם ולאט לאט אפשר לראות שהם הפסיקו עם זה כי הבינו שזה הורס להם. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
יש עשרות אתרים כאלה, שכמובן כל המטרה שלהם היא בניית לינקים בצורת ספאם. ועכשיו באמת, עזבו.. תעברו נושא שלא קשור לאליאב, טל באמת צודק לגבי הבמה המיותרת הזאת.
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני מנסה את עצמי. כאילו שגוגל שלך שמפריע לך באמת איזה דפים שם..אז באמת..תתעסק בשלך. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אני מציע לך להפסיק עם התגובות שלך פה, ואני מציע לך למחוק כל מה שעשית באינטרנט כי זה ממש לא מוסיף לכבודך. ולהנהלה אני ממליץ בחום להעיף את הגולש הזה כי הוא לא תורם לכבוד הפורום.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
הוא לא מנהל, ואני חושב שיש מקום כאן גם לחסרי ניסיון.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() אני לא ממשיך את הדיון איתך. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עידן - לכולם יש שאיפה לפרוש בגיל מוקדם ולטייל בעולם (אגב יש לך שאיפה מאוד יפה גם לי יש שאיפה דומה רק שיש כמה מקומות בעולם שאני לא ממש רוצה לטייל בהם ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
במקרה, ביל גייטס כבר פרש. אבל אני מבין את הכוונה ואכן תאוות בצע ( או חזירות ) היא תכונה רעה ( לפי דעתי ). לפי דעתי, אם יש לך 50 מיליון, אתה לא עובד בשביל הכסף - אתה עובד בגלל שאתה אוהב את העבודה שלך.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|