|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
.... לאליאב אני יכול לקרוא מקדם אתרים מקצועי !
כי הוא כן מקצועי ! יש לו הרבה אתרים שהוא קידם והתוצאות מדברות ! ככה שאתה לא יכול להגיד עליו מילה רעה .. לגבי השאר רובם מכנים את עצמם כך ואני מסכים איתך ..
# 12 |
חבר פורום
|
טל אמרתי לך כבר הבחור אליאב ילד ספאמר עכשיו מחשיב את עצמו כמקדם אתרים מקצועי ולוקח עבודות ומתחייב בפני אנשים כאשר הוא עצמו לא יודע למה הוא מתחייב הוא קידם את המילה hostsil ( חח מילה לא תחרותית כללל ! ) למקום ה - 1 בגוגל ועכשיו הוא מחשיב את עצמו מקדם אתרים מקצועי ..
עזוב אותך טל יש כאן אנשים מוזרים שיהיא לבריאות אבל. |
![]() |
![]() |
# 13 |
кто ты?
|
טל, עזוב, אתה יודע שזה לא יעזור...
ספאם תמיד יהיה, וכשהוסטס עושים עמודי ספאם עם הלינק "קידום אתרים" (ראה למטה), זה חוקי? כן, זה חוקי. למה? כי הוסטס הוא רכוש פרטי, ובעל הרכוש יכול לעשות בו מה שירצה ![]() לגבי אליאב. לא יודע האמת, שיהיה לו לבריאות, ביום מן הימים אולי זה התנקם בו, ואולי לא. כל אחד רואה את העולם בדרך שונה. לכל אחד יש דרך משלו לעשות דבר כזה או אחר. לך תדע, אולי אליאב עלה על משהו? (ואולי לא ![]() בקיצור, מה אני יגיד לך טל, ספאם תמיד יהיה, לא משנה כמה ינסו להאבק בזה... |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אליאב עוד רחוק מלהיות מקדם אתרים מקצועי אבל ללא ספק אם הוא ישקיע וימשיך להתנסות (וגם בדרכים של ספאם) הוא עוד יגיע...חוץ מ3+- שגולשים כאן בפורום, אין כאן מקדמי אתרים מקצועיים (אבל אני בטוח שיהיו עם הזמן).
|
![]() |
![]() |
# 15 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
יש עשרות אתרים כאלה, שכמובן כל המטרה שלהם היא בניית לינקים בצורת ספאם. ועכשיו באמת, עזבו.. תעברו נושא שלא קשור לאליאב, טל באמת צודק לגבי הבמה המיותרת הזאת.
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
טל גרטי
ספאם ספאם ספאם ילדים קטנים ספאם ועוד ילדים קטנים זה כל מה שיש פה לא בא לך ? אל תגיב . אני הבנתי את זה כבר מזמן. אליאב מנסה לעשות משהו זאת זכותו "מדינה דמוקרטית" מה הבעיה שלך? עוד משהו.. אתה מקדם אתרים מקצועי? על סמך מה אתה אומר את זה? ---> קראתה כמה מאמרים ב K ואתה מקדם? שכל אחד ידאג לנישה שלו באינטרנט , אנחנו רק 4 מיליון גולשים בישראל, כמה מתוכם עוסקים ומתעניינים בקידום? התחום לא הכי פורח פה אבל זה מה יש. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תראה לי מקום כלשהו בכל הרשת שאני אמרתי שאני מקדם אתרים מקצועי, איפה? אל תנסה לחפש, כי אתה בחיים לא תמצא. אף פעם לא הגדרתי את עצמי שמקדם אתרים מקצועי, וכמקדם אתרים בפרט. מקדם אתרים זה בעיקר דעה של מישהו, מי שחושב שאני מקדם אתרים, שיחשוב.. אולי הוא צודק ואולי לא. אני לא מגדיר את עצמי בשום צורה, ואף פעם לא פירסמת הצעה לגבי שירותי קידום אתרים שלי. עכשיו אתה כבר מתחיל להמציא, ואת זה אני ממש לא אוהב.
![]() |
# 18 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
טעיתי בעניין הזה, כל השאר אני חושב שצדקתי. שבת שלום. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
אני אגיב בקצרה. הוסטס כבר מזמן לא במה רצינית לנושא קידום אתרים (צריך שינוי רציני!) ואף פעם לא ממש היתה מבלי לנסות לפגוע. טל אני יודע שאתה מקדם מקצועי- אם תחכה שכל ספאמר ישתפר אז אתה לעולם לא תנצל את הידע והכישרון שלך, תתעלם, אני כבר מזמן הפסקתי לקחת ברצינות רבה.
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
מקדם אתרים מקצועי הוא מקדם אתרים שהמקצוע שלו הוא קידום אתרים (ושהוא עושה את מה שהוא עושה ברמה של איש מקצוע)
![]() יצא קצת מסורבל אבל ככה הייתי מגדיר מקדם אתרים מקצועי. עכשיו אתם תחליטו מי כן ומי לא. Last edited by Night; 29-12-06 at 17:49.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|