|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שף שיש לו מתכון מנצח לעולם לא יגלה מהו המתכון כי אחרת יהיו לו מתחרים, לא צריכים להיות גאונים כדי להבין את זה
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
גם מי שלמד את כל המידע הזה לא יכול להגדיר את עצמו מקדם מקצועי, הוא יכול להצהיר שהוא מכיר את המידע הזה מקסימום (אני חושב שזה קצת דבילי אבל יותר הגיוני) אחרי זה הוא צריך כמה פרוייקטים יפים להתחלה, לפתוח איזה מקום שיהיה לו להראות את הפרוייקטים- ואז הוא יכול בלי בושה להגיד שהוא מקדם אתרים. את המקצועי שישאיר לתקופה שהוא יהיה באמת חזק. זה נשמע אולי תהליך קצר- יופי נקרא כמה מאמרים נפתח אתר עם כמה קישורים ונגיד שאנחנו מקדמים ונדרוש כסף- אבל זה לא מה שהתכוונתי! זה תהליך ערוך של שנתיים לפחות ללמידת מידע- עוד איזה שנה של לקיחת פרוייקט רציני ראשון, כמה זמן של השלמות לעוד פרוייקטים, פתיחת פורטפליו (או כל דבר אחר), ואז אולי אתה מקדם. רק אחרי המון זמן הצלחה אתה מקדם רציני ובעל שם. בהוסטס יש כאלה אנשים מקצועים? כן אבל הרבה פחות מאשר אנשים שבחרו לפנות לכיוון השני. מה צריך פה? תמיכה רצינית מההנהלה כדי להפוך את הפורום של קידום האתרים פה למקום רציני יותר. טל גרטי יכול לעזור המון ויש עוד הרבה אנשים שיוכלו. בנוגע לאנשים כמו אליאב- אני לא חושב שהוא מקדם אתרים מקצועי, אני חושב שהוא בחר בדרך המקוצרת. לפי דעתי לא צריך להיות מקום לכאלה ספאמרים בפורום רציני, אבל אין לי שום דרך לשנות בלי ההנהלה שוב. בהצלחה, אני מקווה שהתגובה הזו הספיקה לסיום האשכול אלה אם אחרים מעוניינים להוסיף? Last edited by talyigal; 30-12-06 at 07:27.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כי אם לא אז בשביל מה יש את הפורום הזה?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|