|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום לכל חברי הפורום,
אנו מחפשים לרכוש אתרים (מכל הסוגים מלבד חברות אחסון \ שרתי משחק). דגש אחד חשוב: * חוקיות 100%. (נא לציין האם באפשרותכם לספק חשבונית) תודה רבה! הצעות לדוא"ל: sales [AT] speed-host.co.il או לפרטי.
# 6 |
עסק רשום [?]
|
תודה על כל הפניות.
אני לא מבקש מכם להגיש לי הצעות מסודרות עם אפיונים מדוקדקים וכד'.. אבל בבקשה מכם תשלחו הצעות שעומדות בנורמה מסוימת. קישור לאתר לא אומר לי כלום, למעשה זה הדבר האחרון שאני ניגש אליו כשאני מקבל הצעה. תשקיעו עוד 3 דקות מזמנכם ותכתבו כמה שורות - אחרי הכל זה יכול להיות רווח פוטנציאלי של שנינו. שוב פעם, תודה לכולם. מחכה להצעות נוספות. שבוע טוב.
# 7 |
חבר בקהילה
|
rl-u.info האתר קיים ככמעט חודש ברשת, אתר עם פונטנציאל רב מכל האתרים האחרים.
האתר מקודם במילה קיצור כתובות במקום 30בגוגל, מקום מכובד. במילה קישורים מקוצרים במקום 1, מאוד מכובד. אתר עם סטטיסטיקות יפות. כניסות, תקבל בפרטי EXTREME, אם תהיה מעוניין כמובן. לא ניסיתי עד כה להרוויח כסף מפרסומות, אך אני חושב שאצליח. אם תהיה מעוניין צור קשר |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
תודה לכולם,
אגם לצערי לא תקבל הצעה, אבל נשמח לקבל אחת ממך. אנו מחכים להצעות נוספות. המשך יום נעים לכולם.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|