![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
[למכירה] אתר צפייה ישירה
שלום,
אני מציע למכירה את האתר DrVOD.net, בנוי על מערכת הבלוגים של גוגל-בלוגר, עם סקין מתורגם לעברית ומיושר+פיצרים יחודיים, כל השינויים+התרגום נעשו על ידי. אז מה זה DrVOD.net? DrVOD.net הוא פורטל לצפייה ישירה, יש בו מעל 2000 סרטים/סדרות שמחולקים ל8 קטגוריות, רובם הגדול של התכנים נמצאים על מגה וידאו עם "חותמת" של DrVOD.net. להוסיף, למחוק או לערוך סרטים/סדרות זה ממש פשוט, כל הפאנל ניהול בעברית. כל האתר/פרסומות הכל ניתן לשנוי כמובן לפי איך שאתם רוצים. לאתר יש המון backlinks מפורומים/אתרים שונים בעלי PR. (לא קישורים ספאם) בנוסף, יש כמה פיצרים, למשל: תגיות אוטומטיות (לכל פוסט המערכת עושה אוטומטית 3 תגיות), בנוסף את המילה "לצפייה ישירה" אין צורך להוסיף כל פעם, גם זה אוטומטי. יש כניסות? כן, אתם מוזמנים לראות את הסטטיסטיקה. http://vivm.us/drvod/Analytics_www.drvod.net.pdf (תוכלו לראות שכ 25% מהטראפיק הוא מגוגל) הכניסות בימים האחרונים נפל קצת מכיוון שהשקעתי בהבאת תכנים ייחודיים כמו מחוברות עונה 1 לצפייה, שמש עונה 1, הפיגמות 3 עונות ועוד ועוד. דו"ח של גוגל וואבמסטר, לחץ כאן. יש רווחים? כן. האתר מכניס בממוצע 2.5$+- ליום מגוגל אדסנס, (לחץ כאן), 20$ מ- VideoBB.com, כמה לידים מחברת FoxMedia, כמה דולרים מחברת clickosmedia. מה אני בעצם מקבל? את הדומין DrVOD.net (גודדי), עיצוב, לוגו+PSD, האתר עצמו יושב על blogger, כך שלא תצתרכו לקנות איחסון. איזה דרכי תשלום יש? דרכי התשלום הם: PayPal, העברה בנקאית. המכירה תתבצע בשיטת מכרז, מחיר התחלתי - 700 שקל קפיצות - 20 שקל *המכרז הסתיים 7 ימים לאחר ההצעה האחרון. בהצלחה.
# 6 |
חבר וותיק
|
אני יענה לשניכם, האתר הזה דורש עידכון יומיומי, וזה דורש ממני יותר מידי,
זה מפריע לי להתרכז בדברים אחרים. האתר לא מאוחסן על השרתים שלך, הוידאו לא מאוחסן עליך, ככה שלא אמורה להיות איזושהי בעיה.
# 9 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
למה בימים האחרונים מדד הכניסות קרוב ל0? אם אנשים רוצים להגיע לאותו הטראפיק שיש/היה לך קבוע (סביבות ה1500) מאיפה הם צריכים ליצור קישורים? כי כפי שרואים רוב הטראפיק מגיע מקישורים.
בעצם צריך כל פוסט לפרסם בפורומים כדי להגיע לטראפיק כזה?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|