![]() |
[למכירה] אתר צפייה ישירה
שלום,
אני מציע למכירה את האתר DrVOD.net, בנוי על מערכת הבלוגים של גוגל-בלוגר, עם סקין מתורגם לעברית ומיושר+פיצרים יחודיים, כל השינויים+התרגום נעשו על ידי. אז מה זה DrVOD.net? DrVOD.net הוא פורטל לצפייה ישירה, יש בו מעל 2000 סרטים/סדרות שמחולקים ל8 קטגוריות, רובם הגדול של התכנים נמצאים על מגה וידאו עם "חותמת" של DrVOD.net. להוסיף, למחוק או לערוך סרטים/סדרות זה ממש פשוט, כל הפאנל ניהול בעברית. כל האתר/פרסומות הכל ניתן לשנוי כמובן לפי איך שאתם רוצים. לאתר יש המון backlinks מפורומים/אתרים שונים בעלי PR. (לא קישורים ספאם) בנוסף, יש כמה פיצרים, למשל: תגיות אוטומטיות (לכל פוסט המערכת עושה אוטומטית 3 תגיות), בנוסף את המילה "לצפייה ישירה" אין צורך להוסיף כל פעם, גם זה אוטומטי. יש כניסות? כן, אתם מוזמנים לראות את הסטטיסטיקה. http://vivm.us/drvod/Analytics_www.drvod.net.pdf (תוכלו לראות שכ 25% מהטראפיק הוא מגוגל) הכניסות בימים האחרונים נפל קצת מכיוון שהשקעתי בהבאת תכנים ייחודיים כמו מחוברות עונה 1 לצפייה, שמש עונה 1, הפיגמות 3 עונות ועוד ועוד. דו"ח של גוגל וואבמסטר, לחץ כאן. יש רווחים? כן. האתר מכניס בממוצע 2.5$+- ליום מגוגל אדסנס, (לחץ כאן), 20$ מ- VideoBB.com, כמה לידים מחברת FoxMedia, כמה דולרים מחברת clickosmedia. מה אני בעצם מקבל? את הדומין DrVOD.net (גודדי), עיצוב, לוגו+PSD, האתר עצמו יושב על blogger, כך שלא תצתרכו לקנות איחסון. איזה דרכי תשלום יש? דרכי התשלום הם: PayPal, העברה בנקאית. המכירה תתבצע בשיטת מכרז, מחיר התחלתי - 700 שקל קפיצות - 20 שקל *המכרז הסתיים 7 ימים לאחר ההצעה האחרון. בהצלחה. |
לא ברור לי למה אתה מוכר אתר שמכסה את ההשקעה שלנו בפחות מחודש?
|
למה תמוכר תאתר?
|
ציטוט:
האתר מוצע למכירה אומנם ב-700 אבל זה יכול להגיע לכמה אלפים. |
ומה בנוגע לחוקיות האתר ?
|
ציטוט:
ציטוט:
זה מפריע לי להתרכז בדברים אחרים. ציטוט:
|
אין קטגוריות לסרטים?
|
ציטוט:
|
למה בימים האחרונים מדד הכניסות קרוב ל0? אם אנשים רוצים להגיע לאותו הטראפיק שיש/היה לך קבוע (סביבות ה1500) מאיפה הם צריכים ליצור קישורים? כי כפי שרואים רוב הטראפיק מגיע מקישורים.
בעצם צריך כל פוסט לפרסם בפורומים כדי להגיע לטראפיק כזה? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ