|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אתר עולה מחפש חסות, לתכנות ולאכסון!
מבחינת אכסון, אנחנו צריכים בערך 200 מגה, וכמה שיותר מקום בSQL.. חוץ מזה,, יש מתכנת (שעובד ברגעים אלה ממש), ואנחנו צריכים שתכסו את העלות. (כ120 ש''ח) התמורה: -פרסום בכל פינה שתרצו. -אחוזים משאר הפרסומות. אנחנו מוכנים גם להציב לכם בלוק או משהו באתר, שבו תוכלו לעשות מה שבא לכם. על האחוזים שאותם תקבלו נדון בתוכנת המסרים. הפרטים בפרופיל אינם מעודכנים. msn : harry007@gmail.com ICQ : 65478470 אני מעדיף פניה במסנג'ר. תודה והמשך יום נעים, BoTen Last edited by BoTen; 06-11-06 at 21:29.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
פה לא מבקשים חסות זה לא המקום
# 6 |
חבר בקהילה
|
איחסון עוד בסדר, אבל גם לשלם את הכסף? :\
# 9 |
חבר מתקדם
|
קודם כל, זה שאני חמוד זה יתרון :]
עכשיו, האתר הוא פורטל גיימינג, שכולל פורומים בנושא גיימינג, משחקי פלאש, שרתי משחק, טיפים, צ'יטים, ומערכת תוכן (כתבות). שווה לפרסם אצלי כי במידה והאתר יעלה כמו שצריך, אנחנו נכנסים בצורה שבה ישימו לב אלינו, והאתר (כנראה..) ימשוך הרבה קהל. אני חושב שאני אצליח כי כרגע רוב הפורטלים בתחום לא בנויים טוב, ולנו יש עיצוב טוב, צוות טוב, והמון רצון. חוץ מזה, הכל תלוי במזל, כמו כל אתר אחר. במידה ותרצו עוד פרטים, בתוכנות המסרים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|