![]() |
דרושה חסות [לא רק אכסון]
אתר עולה מחפש חסות, לתכנות ולאכסון!
מבחינת אכסון, אנחנו צריכים בערך 200 מגה, וכמה שיותר מקום בSQL.. חוץ מזה,, יש מתכנת (שעובד ברגעים אלה ממש), ואנחנו צריכים שתכסו את העלות. (כ120 ש''ח) התמורה: -פרסום בכל פינה שתרצו. -אחוזים משאר הפרסומות. אנחנו מוכנים גם להציב לכם בלוק או משהו באתר, שבו תוכלו לעשות מה שבא לכם. על האחוזים שאותם תקבלו נדון בתוכנת המסרים. הפרטים בפרופיל אינם מעודכנים. msn : harry007@gmail.com ICQ : 65478470 אני מעדיף פניה במסנג'ר. תודה והמשך יום נעים, BoTen |
לא הבנתי.
אנחנו צריכים לשלם את ה 120 שקל למתכנת?? + האיכסון? |
כעיקרון אנחנו מחפשים חברה שמוכנה לכסות את העלויות של אכסון ותכנות או של אחד מהם. בתמורה תקבלו אחוזים, פרסום, ובלוק באתר שתוכלו לערוך מתיי שיתחשק לכם.
במידה ואתם רוצים יותר, או משהו אחר, ציינתי דרכים ליצירת קשר. |
פה לא מבקשים חסות זה לא המקום
|
אני לא מבקש חסות.
אני מציע תמורה, והחסות היא לא חסות אכסון רגילה ולכן יצאתי מנקודת הנחה שזה המקום. ומכיוון שאני מציע תמורה, כנראה שהשם 'חסות' שבו השתמשתי בכותרת מוטעה. |
איחסון עוד בסדר, אבל גם לשלם את הכסף? :\
|
הממ.. אנחנו מציעים לכם כסף בחזרה
ובשלב מסויים זה ישתלם לכם במידה ואתם מעוניינים לשנות את ההצעה, בדרך זו או אחרת, צרו קשרדרך אחת מתוכנות המסרים. |
אולי תפרט יותר על מה האתר וכולי?
אנשים שמשקיעים בך, מלא איחסון אבל עוד כסף, משקיעים לא בגלל שאתה חמוד אלה כי הם רוצים בסופו של דבר רווח כספי. תן פרטים למה שווה לפרסם אצלך ולמה ת'חושב שתצליח.. |
קודם כל, זה שאני חמוד זה יתרון :]
עכשיו, האתר הוא פורטל גיימינג, שכולל פורומים בנושא גיימינג, משחקי פלאש, שרתי משחק, טיפים, צ'יטים, ומערכת תוכן (כתבות). שווה לפרסם אצלי כי במידה והאתר יעלה כמו שצריך, אנחנו נכנסים בצורה שבה ישימו לב אלינו, והאתר (כנראה..) ימשוך הרבה קהל. אני חושב שאני אצליח כי כרגע רוב הפורטלים בתחום לא בנויים טוב, ולנו יש עיצוב טוב, צוות טוב, והמון רצון. חוץ מזה, הכל תלוי במזל, כמו כל אתר אחר. במידה ותרצו עוד פרטים, בתוכנות המסרים. |
במקרה וזה רציני אני יכול להשקיע 5 שרתי משחק + 120 שקל.
אני רוצה גישה מלא למערכת עם אתה מעניין פרטים בחתימה... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ