|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 21 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל כל הJQuery והפלאש שרוקדים לך על הדפדפן, וכל המשחקים ב10GB שאתה מוריד, יגרמו לך להרגיש אותו דבר (: |
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
עד ללפני מספר חודשים הייתי עם IP קבוע. לאחר מכן החלטתי שאין לי צורך בו ועברתי לחבילה זהה ללא IP קבוע במחיר שהוא בדיוק חצי ממה ששילמתי עד אז. התחלתי להרגיש איטיות נוראית בגלישה ובהורדות (בהורדות משרתי שיתוף קבצים כמו רפידשייר לדומה תוך כמה דקות המהירות התייצבה על קילוטייבים בודדים). אחרי כמה שיחות עם מספר "תומכים בכירים" הוסבר לי בפשטות: תעבור לגיימר או ל-IP קבוע ותקבל את המהירות שעבורה אתה באמת משלם. עיצבן אותי מאוד שבמשך כמה ימים עד אז כל שאר התומכים הוציאו אותי מפגר: "בוא תנתק את הראוטר ותחבר ישר"; "נתק מתאם שיחות וחבר רטור" ושאר שיגועים מיותרים. חבל שהם לא מציגים את זה במעמד רכישת החבילה. הרבה לקוחות ידעו על מה הם משלמים וישמחו להוסיף עוד 20-30 שקל בחודש כדי לקבל את המהירות שלהם באמת. בכל אופן, באיזשהו שלב התקשרתי להתנתק ולעבור לחברה אחרת. שיכנעו אותי להשאר ולשדאג חינם לגיימר, אבל התוצאות הן כאלה: זוהי מהירות הורדה בחבילת גיימר של 012 עם 12MB הורדה ו-1MB העלאה. שימו לב שעשיתי את הבדיקה ממש עכשיו - 00:30 בלילה. שעה שאין בה עומסים או משהו כזה. ובכל זאת, אפילו חצי ממהירות ההורדה אני לא מקבל ישירות מהשרתים שלהם. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 23 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
אז לא אין הצדקה שאתרים יטענו כרגיל כמו מלפני 8 שנים. והנה IgalSt מוכיח עד כמה ההתנהלות הזו היא ביזיון. מי לעזאזל יקנה מחשב וכשיגיע הביתה יגלה שהיה כתוב בחוזה "1,500 ש"ח עד מחשב שלם אחד" ותגלה שיש לך רק חצי מחשב בבית ![]()
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 20-03-12 at 09:22.. |
||
![]() |
![]() |
# 24 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 25 |
מנהל ראשי
|
שימו לב,
חלק מהשרתים בspeedtest מגבילים את המהירות (רוחב הפס שהם נותנים לטובת הפרוייקט), לכן מומלץ לבדוק ביותר משרת / מיקום אחד (כל עוד הוא פנים-ישראל) |
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר וותיק
|
למרות שזה חסר סיכוי, כתבה מהיום:
http://www.calcalist.co.il/internet/...565967,00.html בקשה לתביעה ייצוגית: "012 סמייל מאיטה את מהירות הגלישה" לטענת התובעים ספקית האינטרנט פגעה ב-122 אלף לקוחות שעשו שימוש בתוכנות שיתוף קבצים, ועליה לפצותם ב-71 מיליון שקל. "האפליה לא היתה אירוע חד-פעמי, אלא בוצעה במשך שנים", נכתב בפנייה
# 27 |
חבר בקהילה
|
שיתבעו עד מחר, חוזה זה חוזה.
אני משכיר לך דירה אבל בחוזה שחתמת אני כותב שאני מעביר לך לדירה את כל החפצים שלי. אתה חתמת זאת הבעיה שלך, ככה זה הבעיה עם האותיות הקטנות. לכו תקראו את החוזה עם חברות התקשורות פלאפון וכו.... תבינו עד כמה הם גנבים. |
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם תחתום על חוזה שמותיר לי להתעלל בך מנטלית ע"י הצקות אינסופיות זה הופך את זה לחוקי? ויחסית לאחד שיודע שהם גנבים אני בטוח שאת השיחות שלך אתה לא עושה בעזרת קופסת קוטג' עם חוט. אז אין פה הצדקה במה שאמרת
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|