|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וזה לא מוסר כפול זו הונאה. אני יכול להבטיח לך עד ABC ולספק לך מינימום מזעזע אבל לחתום איתך על חוזה. אני לא עוסק בחוזים, לא אני ולא כל כך ממליוני הלקוחות של חברות התוכן בישראל למינהן. אני גם לא אדם שעושק בזוטות. אני קונה אינטרנט במהירות מסויימת, וזה המוצר הבלעדי והיחידי שבו אני מעוניין. לא ביקשתי לרכוש שום דבר אחר, לא ביקשתי חוזה מפלה נגדי ולא בקשתי שום דבר, מלבד, אינטרנט במהירות X. ואם החברה לא יכולה לספק זאת היא צריכה לומר בפה מלא שאינה יכולה לעמוד בהסכם שכזה. כשאתה שואל כל בעל אינטרנט שהוא מה מהירות האינטרנט שלו הסמנטיקה תנצח, כל אחד יגיד: "האינטרנט שלי במהירות X" אף לא אחד יאמר "האינטרנט שלי במהירות של עד X" התודעה שלך (ועל אחת כמה וכמה של הציבור כולו) לגבי מוצר צריכה להכתיב את טיב המוצר, ולא חוזה בן 40 דפים שאף אחד לא קורא אפילו לא עורכי דין. למה אני או כל אחד אחר צריך להיות מומחה באינטרנט כדי לדעת מה זה Traffic shaping או כל מניפולציה אחרת על שירות מובטח שלא מסופק בשורה התחתונה
![]() |
# 12 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אני פשוט כועס על חוסר השקיפות, אתה כועס על זה שאתה חושב שלא קיבלת את מה שחתמת עליו. שים לב לדבר מעניין.. באתר של נטויז'ן לדוגמא: http://www.013netvision.net.il/Artic...ticleID=859973 "כל המידע על מגוון המסלולים והתעריפים השונים- מגוון מהירויות גלישה עד 100 מגה!". |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מצד אחד מאמין בשוק החופשי כי כל פעם שהממשלה מנהלת משהו הכול נוטף שחיתות ושירות גרוע (ראה חברת החשמל, ראה הרכבת, ראה משטרה, מערכת משפט) אז אין לך שוק חופשי ואין לך ממשלה מתפקדת אז מה נותר? אני צריך לשחות לאיטליה עם כבל אישי על הגב ולהתחבר בעצמי.. אקספון http://018.co.il/internet-service/packages/ אפילו לא מציינים שמדובר ב"עד".. הם כן מפילים אחריות על גורמים אחרים. וזה מעגל הבירוקרטיה הכי גאוני שיש, תיצור 2 גופים שעושים בדיוק את אותו שיט ותן להם להפיל את האחריות אחד על השני. מעכשיו כדאי למכור "אח" מחברה אחת ו-"סון" מחברה שניה ושהלקוחות יחפשו תחברים. ![]()
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
אושיית הוסטינג
|
![]() בדיקה ישנה יחסית. יש לי בדיקה חדשה יותר עם 40/40. (אני כרגע כותב מהאייפד. מחר אני אמצא במחשב ואעלה). כשהרצתי את הבדיקה ניסיתי המון פעמים עד שמצאתי שרת בספידטסט שעמד בקצב של החיבור. לחצי מהשרתים שם אין יותר מ20 אמביט. אני ממליץ לנסות עם כמה שרתים שונים. לגבי traffic shaping בארץ. בחיים לא נתקלתי בזה. אני עם 012 כבר המון שנים ואף פעם לא הרגשתי האטה בתוך ישראל. חו״ל זה עניין אחר.
# 16 |
חבר בקהילה
|
אני הייתי אצל 013 עם תשתית של הוט - היו לי אין ספור בעיות\תקלות\אינטרנט\חיבורים\ בעיות בציוד וכו...
עברתי ל014 עם תשתית של בזק והכל בסדר גמור אני כבר 4 שנים אצלהם ולא היו בעיות רציניות כלל. שמעתי על זה שמאיטים את המהירות אצל ספקיות אינטרנט אלחוטיות כמו סלקום ואורנג' ברגע שאתה מתחיל להשתמש באינטרנט יותר מדי. אבל אצל ספקיות כאלה מעולם לא שמעתי ומעולם לא ראיתי.. ברגע שאני יראה שיש לי האטה באינטרנט ואני ירגיש את זה - החברה תקבל טלפון עצבני ביותר. אגב אני ב014 אני מקבל תמיד מהירות יותר ממה שאני אמור לקבל ואני בדרך כלל במשך ימים שלמים משתמשים באינטרנט (הורדה\העלאה ללא הפסקה). |
![]() |
![]() |
# 17 |
I am root
|
הפתרון היחיד למקרה שאתה מרגיש איטיות בגלישה שלך, היא להתקשר לספקית ולשאול אותם על קו מובטח וכמה זה עולה כתוספת.
כל התחום הזה פחות פונה לקהל היעד הביתי שבדרך כלל מסתפק בחבילות כפי שהן כרגע, אבל ללקוחות עסקיים שהתקשורת שלהם עם שרתים ברחבי העולם נחשבת קריטית, יש אפשרות לשלם על תעדוף אישי על פי צרכי הגלישה שלך. לגבי בדיקות מהירות פנים ארציות בין ספקיות - כל בדיקה תהיה תלויה בשעה שביום ובעומס על הנתבים http://www.isoc.org.il/iix/cacti/wea...put/index.html אם אתה שואל אותי 10MBIT זה מספיק לחלוטין בחיבור לכל מקום בעולם לגלישה עם רשת מחשבים ביתית. Last edited by yonatan; 19-03-12 at 14:35.. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
תמיד אני מרגיש הכי פרייאר כל פעם יוצאים במבצע " להכפיל את המהירות בתוספת 10 שקלים" תמיד אני נופל בפח מתקשר מזמין ולא רואה שינוי שלא להזכיר שגם צריך לשנות גם בתשתית וגם בספק =\
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
התחושה היא אותו הדבר ![]()
![]() |
# 20 |
חסום
|
אני ממליץ לך על ה NGN של בזק בינלואומי , ממש טוב אני מרוצה מאוד ממנו אני מוריד על 1.3MB- 10MB לשנייה בשעות הכי עמוסות ( 19:00- 22:00)!!
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|