|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[מכירה] failim.com - סטטוסים לפייסבוק, תמונות מצחיקות ועוד .
שלום רב,
החלטתי לפרוש מתחום האתרים ואני כרגע מנצל כל יום בחופש בלשחק במחשב, עבודה וכו' . אני כרגע מתחיל עבודה חדשה, עוד חצי שנה מתגייס, אז חבל להשקיע . אני בהתחלה רציתי לנהל את האתר גם בתקופת הגיוס, להכניס שותף איתי, אבל בסופו של דבר זה לא התאפשר . אני מוכר את האתר, failim.com, האתר בעצם מאגד את כל סוגי התכנים המצחיקים, האתר לא מתמקד רק בסטטוסים לפייסבוק או בתמונות מצחיקות, הוא מתמקד בהכל, כלומר : סטטוסים לפייסבוק, תמונות מצחיקות, סירטונים מצחיקים, בדיחות מצחיקות, סטאנד אפ ועוד .. - בעת קניית האתר מקבלים : 1. שמות מתחם : http://www.failim.com - האתר על הדומיין הנ"ל, נותרו לשם מתחם : 336 ימים . http://www.failim.info - ניתן לעלות בו אתר לווין אשר ישמש לצורך קידום, נותרו לשם מתחם : 352 ימים . 2. מערכת WP : * תבנית אשר תורגמה מאנגלית ויושרה לימין . * האתר הותאם לסלולר ע"י תוסף WP, התוסף תורגם ע"י מאנגלית לעברית כולל יישור לימין . 3. קידום האתר . * סטטוסים לפייסבוק - מקום 18 * בדיחות מצחיקות - מקום 57 * סטאנד אפ - מקום 74 ** נבדק ע"י האתר : http://www.googletools.net/position *** כניסות בערך כל יום 250 כניסות, לרציני יינתן דוח מ - analytics 4. תוכן האתר : פורסמו באתר 160 פירסומים, כלומר 160 פוסטים . בכל פוסט שמכיל טקסט נוסף תג H5 לצורך קידום האתר . מחיר דרוש ? הצעות החל מ - 100 ש"ח . את המחירים ניתן לכתוב כאן באשכול או בה"פ או במייל שבחתימה . ** חובה בעת כתיבת ההצעה שלכם לרשום איך ליצור איתכם קשר .
חבר חדש
|
לא ממליץ לעבוד עם הבנאדם הזה.פרטים תמצאו בהודעה שהשארתי בפרופיל שלו או בהודעה פרטית אליי
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני לא קניתי ממך בגלל שהלקוח לא היה מרוצה מרמת הכתיבה שלך, אני אמרתי לך בהתחלה שאני לא קונה בטוח קונה את המאמר, אמרתי את זה לכל כותב, הלקוח לא רצה את המאמר שלך לכן אני לא לקחתי אותך, אני לא חייב לך כלום בטח לאחר שאמרתי לך שאני לא מקבל את ההחלטות אלא רק הלקוח, אני לא אשלם לך כסף על מאמר שהלקוח לא אוהב, הוא לא ישלם לי על המאמר, למה לי לשלם לך ,אמרתי לך בהתחלה שזה לא בשבילי אלא בשביל לקוח אז הוא יצטרך להחליט האם לקחת אותך . בכל מקרה, אפשר לנעול את האשכול, האתר נמכר ל - Build Dream
# 9 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
חלק מהשיחה בסקייפ: [6/24/2012 1:11:41 PM] EladYefet: פה? [6/24/2012 1:11:54 PM] EladYefet: הלקוח אהב את המאמר שלך [6/24/2012 1:11:57 PM] EladYefet: מה הPP שלך [6/24/2012 1:12:09 PM] EladYefet: שאני אשלם לך על הראשון ואז תעשה 3 מאמרים ולאחר מכן תקבל תשלום על שלוש המאמרים כל השיחה אצלי בסקייפ במלואה.אתה יכול להפסיק לשקר
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני את הכסף מהלקוח לא קיבלתי, למה שתקבל את הכסף ? את הכסף על העבודה שלי בחיפוש אחר כותב מאמרים לא קיבלתי, אז מאיפה אתה רוצה לקבל ? ממני ? ממני, לא תקבל, זה לא קשור אליי, הלקוח לא אהב בסופו של דבר והוא לא שילם .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 2 (0 חברים ו- 2 אורחים) | |
|
|