|
![]() |
# 1 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אצלי לפחות מדובר ביותר מקובץ CSS נפרד. אני כבר משתמש (לדרישת הלקוח) ברקעים של PNG ובאופציות נוספות שמגבילות אותי טכנית משימוש בIE6, השאלה היא אם זה לגיטימי לדרוש מהמתכנת שלך לבצע שינויים והתאמות לIE6 (בתשלום)? לדעתי יש כבר מקום להצהיר שאתה לא מתעסק עם IE6.
|
![]() |
![]() |
# 2 | ||
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
השאלה היא מה מחייב אותך החוזה, אם קיים. נשמע כאילו שאתה נמצא בוויכוח מסויים עם לקוח ורוצה לשמוע מה מתכנתים אחרים חושבים. אז במידה וזה המצב, הייתי ממליץ לתת לו פתרון עבור IE6 בכל מקרה: עשית כבר את רוב העבודה, תן לו הצעת מחיר שתהיה הוגנת גם עבורך וגם עבורו ותשמור על לקוח מרוצה. במידה ואתה לא מסוגל/מעוניין לבצע את העבודה, בכל זאת הייתי משמש כאיש הקשר ומוצא קבלן משנה שיעשה את העבודה עבורך. כמו כן הייתי ממליץ לבדוק עם הלקוח האם הוא רוצה בהתאמה מלאה וזהה לחלוטין לתצוגה של האתר כמו שהיא בשאר הדפדפנים או שהוא מוכן לוותר/להחליף אלמנטים כאלה ואחרים על מנת לחסוך עלויות. ציטוט:
מה גם שאני לא יודע אם w3schools יכול ללמד על משהו. מאוד ייתכן ומתכנתים נכנסים אליו תוך כדי פיתוח, ונשארים עם הדפדפן שעליו הם מדאבגים. |
||
![]() |
![]() |
# 3 | |||
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
זה ממש לא דיון שלי מול לקוח! לא הייתי בא בצורה כזאת לשאול שאלה ציטוט:
ציטוט:
אני גם חושב שאין מקום לטרוח כל כך הרבה, אבל לא הייתי ממהר להזניח את המספר הזה. אגב, מאיפה הנתונים? |
|||
![]() |
![]() |
# 4 | ||
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
בכל אופן, לרוב הלקוחות שלי לא ממש יודעים מה הם רוצים וסומכים עלי בתחום הטכני בצורה אבסולוטית. וכבר נתתי את דעתי בקשר להתאמה ל-IE6 במקרים האלה. ציטוט:
גם אני עד ללפני מספר שנים לא היה אכפת לי מתאימות לדפדפנים שהם לא IE, ומי בכלל דיבר על תקנים? הדרישות השתנו, המספרים השתנו, וכך גם הקוד. מאז ומתמיד בעסקים מבצעים בדיקה אם שווה להשקיע זמן/כסף/משאבים במשהו.. באותה תקופה לא היה שווה. היום הדברים השתני ולדעתי לא כ"כ שווה להשקיע ב-IE6 בעוד שמאוד חשוב להשקיע בהתאמת האתר ל-IE7-8, כרום, FF, אופרה, ספארי וגם IE9* * הייתי בכנס של w3c ישראל לפני כחודש והם הביאו את מנהל מוצר של IE9 להרצות (הוא היה בארץ בעקבות ארוע דומה של מיקרוסופט) וכשנשאל אם יהיה צריך להתאים את האתרים ל-IE7, IE8, דפדפנים "תקנים" וגם IE9, הוא הביקש מאיתנו להתייחס ל-IE9 כמו לכל דפדפן תקני אחר. כי זה מה שהוא אמור להיות. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|