|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |||
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
זה ממש לא דיון שלי מול לקוח! לא הייתי בא בצורה כזאת לשאול שאלה ציטוט:
ציטוט:
אני גם חושב שאין מקום לטרוח כל כך הרבה, אבל לא הייתי ממהר להזניח את המספר הזה. אגב, מאיפה הנתונים? |
|||
![]() |
![]() |
# 12 | ||
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
בכל אופן, לרוב הלקוחות שלי לא ממש יודעים מה הם רוצים וסומכים עלי בתחום הטכני בצורה אבסולוטית. וכבר נתתי את דעתי בקשר להתאמה ל-IE6 במקרים האלה. ציטוט:
גם אני עד ללפני מספר שנים לא היה אכפת לי מתאימות לדפדפנים שהם לא IE, ומי בכלל דיבר על תקנים? הדרישות השתנו, המספרים השתנו, וכך גם הקוד. מאז ומתמיד בעסקים מבצעים בדיקה אם שווה להשקיע זמן/כסף/משאבים במשהו.. באותה תקופה לא היה שווה. היום הדברים השתני ולדעתי לא כ"כ שווה להשקיע ב-IE6 בעוד שמאוד חשוב להשקיע בהתאמת האתר ל-IE7-8, כרום, FF, אופרה, ספארי וגם IE9* * הייתי בכנס של w3c ישראל לפני כחודש והם הביאו את מנהל מוצר של IE9 להרצות (הוא היה בארץ בעקבות ארוע דומה של מיקרוסופט) וכשנשאל אם יהיה צריך להתאים את האתרים ל-IE7, IE8, דפדפנים "תקנים" וגם IE9, הוא הביקש מאיתנו להתייחס ל-IE9 כמו לכל דפדפן תקני אחר. כי זה מה שהוא אמור להיות. |
||
![]() |
![]() |
# 13 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
זו ממש בשורה משמעותית, IE9 הולך לעבוד לפי התקנים הרגילים??? לא עוד התאמות מיוחדות?
![]() |
![]() |
![]() |
# 14 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
![]() והוא אפילו הראה כמה דוגמאות לכך שהם מיישמים את התקנים בצורה יותר טובה ונוכנה משאר הדפדפנים. לדוגמא הוא הציג את הדוגמא זאת בקונפיגורציה הזאת. לפי התקן הקווים צריכים להיות שווים וכך גם IE9 מציג אותם, בעוד שאר הדפדפנים מתנהגים אחרת. אני רק מתעצל להתקין Win7 על מכונה וירטאלית כדי לנסות את הדפדפן בינתיים. נ.ב, הוא אפילו חילק חולצות כאלה, עם הלוגו של IE9 על הגב |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
גם לIE9 יש בעיות מסויימות. מאז שהתחלתי לקודד שנאתי את הדפדנים מבית מיקרוסופט אך ההכרח תמיד ניצח. IE עדיין הדפדפן הפופולרי ביותר שנמצא אצל רוב המחשבים וצריך לתמוך בו בשביל פשוטי העם שאינם מבינים כמונו.
רוב הזמן לא חייב לכתוב CSS נפרד עבור כל דפדפן יש כמה hackים שאני משתמש בהם שפותרים בעיות. רובם לא תקינים מבחינת validation (רק בCSS) אבל זה על הזין שלי. אז לשאלתך בנושא הראשי- כן, מפתח עם תאימות מלאה עד לIE6, מתוך הרגל. יש מצב שבעתיד אפסיק עם זה כי זה מתחיל לעצבן. אבל לבינתיים עוד לא נתקלתי במשהו שתיבת החיפוש של גוגל לא פתרה. |
![]() |
![]() |
# 16 | ||
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
ציטוט:
אני חייב להודות שגיליתי שזה הרבה יותר קל - וכיף - לכתוב ככה קוד. |
||
![]() |
![]() |
# 17 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
הם לא הולכים לעדכן את הדפדפן הזה באותה תדירות כמו שכרום או FF מתעדכן. מהרגע שהם יוציאו גירסה של הדפדפן היא תשאר איך שהיא והשינויים יהיו רק בגירסה הבאה (אולי יהיו SP לדפדפן גם? נחיה ונראה). הסיבה שהוא הציג היא שחברות רבות משקיעות כספים על מנת לפתח מערכות פנימיות (לאינטראנט שלהן) מותאמות לדפדפן ספציפי והן לא ישמחו שהגירסה פתאום תתחלף והמערכת לא תעבוד. התשובה הזאת ממש לא סיפקה אותי שכן הם לא חייבים להפעיל את העדכון האוטומטי או הידני, ובכלל - אם מערכת נבנת לפי הסטאנדרטים לא משנה איזה דפדפן מריץ אותה ואיזו גירסה. בכל אופן, זו היית התשובה שלו. השינויים לא מסתכמים רק בציור נכון של הגבול, אלא זו היית רק דוגמא על מנת להמחיש עד כמה הם נצמדים לסטאנדרטים הפעם. אני השתכנעתי שהדפדפן הזה הולך לתמוך בכל הסטנדרטים הרלוונטים בטיוטיות של CSS3 ו-HTML5 כאשר הוא יצא לאור. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|