|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש|מקודד -שכר לפי שעה
שלום רב
אני מחפש מקודד כרגע לעבודה אחת,במידה ואהיה מרוצה יהיו עוד עבודות הדרך שבה אני עובד היא שכר לפי שעות עבודה -לא פרוייקט המקודד יאמר לי כמה הוא דורש לשעת עבודה אני יראה לו את העיצוב והוא יאמר לי כמה שעות עבודה הוא מעריך את העבודה שלו(כמובן שאני אשאל מקודד נוסף כדי לראות שהוא לא סתם מגזים בשעות) והתשלום יהיה לפי אותה הערכה מראש באמצעות PAYPAL נא לשלוח לי בפרטי/כאן שכר לשעה עבודות שעשיתם תודה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
למה לא? הכי הוגן שבעולם
קידוד זה לא תיכנות זה עבודה קבועה חותכים בפוטושופ דברים ומסדרים קוד מקודד מקצועי יוכל לדעת כמה זמן יקח לו העבודה תיכנות יש משחקים שונים הלקוח רוצה ככה וכו' וכו' שוב, קידוד זה עבודה קבועה, וכיוון שאני רואה אנשים שמבקשים מחירים לא נורמלים לשעה-שעתיים עבודה אני מבקש לקבל מחיר לשעה ולהעסיק ככה כאשר אדם אומר שהוא לוקח לפי פרוייקט הוא יכול לדפוק מחיר אסטרונומי כאשר זה לפי שעה המחיר יהיה מובן יותר |
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
שלחתי הצעה פרטית ונריה דיבר איתי, הצעתי לו ב50₪ לשעה, אתה מוזמן ליצור איתי קשר במסנג'ר: haim.s.d@windowslive.com
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
וגם בקידוד אחרי העבודה הלקוח עצמו רוצה שינויים שאין בעיצוב,להזיז טיפה דברים וכו' |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ובנוסף אתה צריך לבדוק שהאתר דינאמי עובד לפי התקנים שכל התגים נמצאים במקום, שהשירשור של הstyle לא יתנגשו, ושהjs יתאים, אין שום דבר שקבוע, יש את המשחק של הפיקסלים של הדחיפה של המירכוז, ויש את הבעיה של הרבה צבעים ומודגש ולא, וקו תחתי וכל מיני, והרבה פעמים הלקוח רוצה הרבה תוספות שלא נמצאות בסקיצה ואתה צריך להמציא מחדש את זה, אני שולח לך עוד דקה הודעה עם הפרטים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|