|
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
למה לא? הכי הוגן שבעולם
קידוד זה לא תיכנות זה עבודה קבועה חותכים בפוטושופ דברים ומסדרים קוד מקודד מקצועי יוכל לדעת כמה זמן יקח לו העבודה תיכנות יש משחקים שונים הלקוח רוצה ככה וכו' וכו' שוב, קידוד זה עבודה קבועה, וכיוון שאני רואה אנשים שמבקשים מחירים לא נורמלים לשעה-שעתיים עבודה אני מבקש לקבל מחיר לשעה ולהעסיק ככה כאשר אדם אומר שהוא לוקח לפי פרוייקט הוא יכול לדפוק מחיר אסטרונומי כאשר זה לפי שעה המחיר יהיה מובן יותר |
![]() |
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
וגם בקידוד אחרי העבודה הלקוח עצמו רוצה שינויים שאין בעיצוב,להזיז טיפה דברים וכו' |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ובנוסף אתה צריך לבדוק שהאתר דינאמי עובד לפי התקנים שכל התגים נמצאים במקום, שהשירשור של הstyle לא יתנגשו, ושהjs יתאים, אין שום דבר שקבוע, יש את המשחק של הפיקסלים של הדחיפה של המירכוז, ויש את הבעיה של הרבה צבעים ומודגש ולא, וקו תחתי וכל מיני, והרבה פעמים הלקוח רוצה הרבה תוספות שלא נמצאות בסקיצה ואתה צריך להמציא מחדש את זה, אני שולח לך עוד דקה הודעה עם הפרטים. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה בכלל לא קל לקודד, וזה לא לוקח שעה-שעתיים. לוקח זמן למקם הכול כפי שצריך, עם קוד נקי וטוב. רק העניין של החיתוך עצמו בפוטושופ לוקח אולי 20 דק', לחתוך באופן מדוייק ואחיד ושיהיה קל לעבוד עם התמונות. אז אל תזלזל סתם באנשים. אני בעיקרון לוקח בערך 150-200 לקידוד, אבל הכול תלוי בעיצוב וכמה מסובך העיצוב... צור קשר: puma@puma-design.info (מסנג'ר בלבד)
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() זכותו של בן אדם לשלם פחות ויש כאלו שיסכימו לקודד דף תמורת דומין או בחינם. תמיד אפשר מישהו שיעשה במחיר נמוך. נו אז מה ? אין מה להתלהם על כך. ומחיר של 100 זה לא יקר למי שצריך איכות כמו שזה תמורת דומין לדף ראשי זה לא נמוך לאדם המתאים. בהצלחה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|