![]() |
# 1 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
![]() פרויקטון קטן שלי.
למען האמת הוא משחזר אתר שהיה ממש פופולרי איפשהו ב-2002-2003.. מבחן אהבה: http://lovetest.xoxgo.com |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
נחמד אבל אני לא מאמין שאנשים יעשו את זה כבר.. מכירים את זה
בכל מקרה בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אויייש איזה רעיון מזעזע לאתר.. רמה נמוכה מאוד
בכל מקרה, אתר בנוי טוב ומספק ת'שירות [שירות מגעיל אבל שיהיה..] שלא תבין אותי לא נכון, אין לי שום דבר נגדך\האתר שלך פשוט הרעיון לאתר הוא לא אתי ודיי מגעיל אותי לחשוב שאנשים יעשו את זה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אוי ואבוי.
אתרים כאלו צריכים למחוק מהרשת. בהתחלה לא הבנתי על מה דביר מדבר, עד שקראתי לעומק. אין לי שום דבר אליך, אבל הרעיון פשוט מגעיל ונורא. בקשר לאתר ולתכנות: העיצוב נחמד, הייתי משנה קצת צבעים, והתכנות נראה טוב מאוד. Last edited by Amits; 25-11-08 at 20:46.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
בקשר לנושא האתר- מכיר תדבר הזה, זה ממש חדירה לפרטיות בצורה גועלית.
התכנות והעיצוב כמו שאמרו טובים מאוד. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
חברים..
ראשית, תודה על התגובות הענייניות. אכן לא בדיוק אתי, אבל האתר הזה הינו כלי בלבד. יש להאשים מי שיש לו לב לעשות את זה לחברים שלו.. ![]() אני נותן את הכלי הזה כי לפי דעתי תהיה דרישה. לא מחבר'ה מבוגרים אלא בעיקר "מילדודס" שיתלהבו מזה. לפחות אני הייתי בגיל ה"ילדודס" הזה כאשר האתר הקודם היה באוויר... והייתה התלהבות גדולה סביב האתר הזה וכולם שלחו לכולם את המבחנים.. וקיבלו תשובות.. ציטוט:
כפי שציינתי קודם, "קהל היעד" של האתר הוא לא חבר'ה שהכירו את האתר הקודם.. כי כברו יותר מ-5 שנים מאז.. כולם כבר הספיקו להתבגר.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ועל הבסיס של זה נבנו פצצות האטום האתר הזה נועד בישביל הדבר הזה ותאמת אני לא רואה מה רע בזה שוב זה בחירה של האדם הפרטי האם להשתמש בזה או לא אבל בכל מקרה אני יודע שזה פוגע באתר אבל זה יהיה טוב יותר אם הטופס יהיה "סמוי" ז"א שאחרי ששולחים את הטופס זה לא יגיע לאתר... |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|