|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בטח עשית בגרות של עולים חדשים חחחח
חבר על
|
ציטוט:
אני אומר שאתם צריכים להתבייש מהסיבה הפשוטה שזאת השפה שלכם, שפת האם שלכם(של רובכם לפחות) ואם אתם לא יודעים אותה אז אתם באמת בבעייה קשה. ציטוט:
הכי דרמה זה לעשות סיכום או לזהות נושא/נשוא במשפט... החל מכיתה ד' עובדים על זה ועדיין יש כאלה שלא מצליחים ובגלל זה ככה נראת המדינה שלנו, הכל מתחיל מכאלה שמתלהבים מ60 שלהם ושהם מגניבים שלא למדו כל השנה. ציטוט:
פסוקית לוואי מוסיפה מידע על הנושא במשפט ופסוקית משלימת פועל מוסיפה מידע על הפועל(הנשוא) במשפט. אם מזה עשית ביג דיל אז תהיה לי בריא... ציטוט:
אם תיקח מרחבי העולם בצורה ראנדומלית 100 אנשים עשירים, 96% מהם, לפי הסטטיסטיקה, הם בעלי השכלה גבוהה ורק 4 אחוזים מהם הם כדורגלנים או כאלה שעשו את הכסף בהימורים או כאלה... מה שאני בא לומר זה, שאם אתם רוצים להצליח בחיים, תתחילו ללמוד, ולא להתלהב מזה שיש לכם 60 בלשון א' שזה עוד יותר קל מלשון ב' והוא באמת לא כל כך קשה... ציטוט:
על זה נוסיף את הסוגי משפטים, חלקי דיבור וכל אלה... אני באמת ובתמים מאמין שאדם אפילו לא צריך להיות חכם בשביל לזהות בניין של פועל, או לזהות שמרפאה זה על בסיס מקטלה יענו שורש+משקל. נכון, אולי זה טיפה ללמוד ולשבת, אבל באמת שזה כלום לעומת מה שמצפה לכם בעתיד. אז אם בזה אתם מתקשים, מה יהיה בהמשך? אתם רק בתחילת הדרך. אתה כזה מצחיק פשוט אני נופל על הריצפה.. אולי תשים כוס ליד האוזן שלך ותוריד את הראש כלפי הצד כדי כדי שהבידור שבך ישפך לכוס ותעביר לי את הכוס כדי שאני אוכל גם להצחיק כמוך...
# 3 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
אז לא יתכן שאתה תבוא לכאן ותתחיל להשתמש בשפה לא ראוייה כלפי, אם יש לך משהו להגיד, תתקשר אלי ואני אשמח לשבת איתך ולהסדיר את העניין.
# 5 |
חבר וותיק
|
זה משפט מוכן או שהמצאת אותו עכשיו?
חבר על
|
חבר וותיק
|
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 9 |
חבר על
|
אז יש לך בעיות מוטוריות חמורות והייתי ממליץ לך ללכת לקורס לשימוש בטלפון.
|
|