|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
שיהיה בהצלחה לכולם.
הבגרות הכי גרועה שלי עם הציון הכי גרוע ואמן המורה ... ניגש על 55 או 60 לא למדתי כמעט כלום. |
![]() |
# 12 |
חבר על
|
בונא אתם עושים צחוק
זה פאקינג עברית שואלים שם אם אומרים חמש ילדים או חמישה ילדים שנה שעברה עשיתי את זה וקיבלתי 100 תתביישו לכם
אחראי קהילה
|
חחחחחחחחחחחחחחחח
גדול... אז יש כאלה שאולי קצת מתקשים, אתה תגיד להם מה לעשות? אני שמח שאתה מצליח, אבל אל תגיד לאחרים איך ללמוד ולהצליח |
![]() |
# 14 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ענו לך יפה מאוד. וחוץ מזה בגרות בלשון זה לא רק "חמישה או חמש ילדים" יש הרבה מאוד מעבר לזה. וני שמח שעברתי את זה בהצלחה מזמן ![]() |
|
![]() |
# 15 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
יש לי כוח ללמוד פסוקית על פסוקית על עוד פסוקית? אין לי עצבים לחרטא הזה. |
|
![]() |
# 16 |
אחראי קהילה
|
מה אתה בכלל מגיב לו, מה אתה נותן לו דין וחשבון?
שיהנה לו עם ה100 ואתה עם ה55,60 - לא הכל לימודים בחיים |
![]() |
# 17 | |
חבר על
|
ציטוט:
מה עם תורת ההגה ותצורת השם ?(שזה רוב הנק') תחביר ושחבור ? בקשר לאשכול, אני מוגש על 70,אחרי שכל השנה ישבתי על 50 אבל למגנים למדתי משהו כמו חצי שעה וזה עזר ![]() אגב הדבר היחיד שיורד לי נקודות זה כל תורת ההגה אני לא יודע שם כמעט כלום ![]()
# 18 |
חבר וותיק
|
בטח עשית בגרות של עולים חדשים חחחח
חבר מתקדם
|
ציטוט:
# 20 | |||||
חבר על
|
ציטוט:
אני אומר שאתם צריכים להתבייש מהסיבה הפשוטה שזאת השפה שלכם, שפת האם שלכם(של רובכם לפחות) ואם אתם לא יודעים אותה אז אתם באמת בבעייה קשה. ציטוט:
הכי דרמה זה לעשות סיכום או לזהות נושא/נשוא במשפט... החל מכיתה ד' עובדים על זה ועדיין יש כאלה שלא מצליחים ובגלל זה ככה נראת המדינה שלנו, הכל מתחיל מכאלה שמתלהבים מ60 שלהם ושהם מגניבים שלא למדו כל השנה. ציטוט:
פסוקית לוואי מוסיפה מידע על הנושא במשפט ופסוקית משלימת פועל מוסיפה מידע על הפועל(הנשוא) במשפט. אם מזה עשית ביג דיל אז תהיה לי בריא... ציטוט:
אם תיקח מרחבי העולם בצורה ראנדומלית 100 אנשים עשירים, 96% מהם, לפי הסטטיסטיקה, הם בעלי השכלה גבוהה ורק 4 אחוזים מהם הם כדורגלנים או כאלה שעשו את הכסף בהימורים או כאלה... מה שאני בא לומר זה, שאם אתם רוצים להצליח בחיים, תתחילו ללמוד, ולא להתלהב מזה שיש לכם 60 בלשון א' שזה עוד יותר קל מלשון ב' והוא באמת לא כל כך קשה... ציטוט:
על זה נוסיף את הסוגי משפטים, חלקי דיבור וכל אלה... אני באמת ובתמים מאמין שאדם אפילו לא צריך להיות חכם בשביל לזהות בניין של פועל, או לזהות שמרפאה זה על בסיס מקטלה יענו שורש+משקל. נכון, אולי זה טיפה ללמוד ולשבת, אבל באמת שזה כלום לעומת מה שמצפה לכם בעתיד. אז אם בזה אתם מתקשים, מה יהיה בהמשך? אתם רק בתחילת הדרך. אתה כזה מצחיק פשוט אני נופל על הריצפה.. אולי תשים כוס ליד האוזן שלך ותוריד את הראש כלפי הצד כדי כדי שהבידור שבך ישפך לכוס ותעביר לי את הכוס כדי שאני אוכל גם להצחיק כמוך...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|