|
|
|
|
# 1 |
|
הוסטסניון
|
שניה שניה שניה!!
![]() יכול להיות שיש מטרה במחיר, הגבול לפטור ממכס בקבלת מוצרים מחו"ל בישראל הוא 200$, תרגישו חופשי להזמין מ-eBay בלי חשש! ![]() תחשבו איך קהילת בעלי ה-iPhone תגדל בארץ שכל אחד יכול להזמין לעצמו בלי בעיות במכס! צעד בהחלט חכם מצד אפל.! |
|
|
|
# 2 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 3 |
|
חבר וותיק
|
|
|
|
|
# 4 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
פיזית אפשרי להתאים כונני פלאש של 32GB ואפילו 64GB. אני אישית חושב שאולי יעלה יותר, אבל שווה. עכשיו בנוגע לאיכות מצלמה ו"שטויות שאני מדבר". נא הסבר. |
|
|
|
|
# 5 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה שטויות..."ל-N95 יש חרא מצלמה. עם כל הכבוד, חרא מצלמה.". לחבר שלי יש N95 והתמונות מדהימות, ובמיוחד אחרי שהעברנו למחשב. |
|
|
|
|
# 6 | |
|
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
בנתיים, אין תחליף לנגני MP3\4... חוץ מזה, בשבילי (ובשביל עוד המון אנשים אני מאמין) 8 ג'יגה זה יותר ממספיק....
|
|
# 7 | ||
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל זה לא רלוונטי, אני בכלל דיברתי על מה שאתה מקבל ביחס למה שאתה משלם. ל-N95 יש לא חרא של מצלמה, אלא #$%#$% של מצלמה. מכשירים מקבילים מנצחים אותו מבחינת צילום סטילס עם יד אחת מאחורי הגב. חסרון בולט של ה-K800i למשל הוא איכות הוידאו המזעזעת. מזכיר לי את הסלולרים הראשונים עם מצלמה. ציטוט:
|
||
|
|
|
# 8 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
מאיפה אתה מוציא תמידע הזה?!, תן מקור לפחות. זה לא נכון אגב, הN95 הרבה יותר טוב, גם בסטילס וגם בוידאו (או שתיתן לי מקור שאומר אחרת, ואז אני אשנה את מה שרשמתי). |
|
|
|
|
# 9 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כשאתה מצלם ברזולוציה גבוהה יותר התמונה לא נראית טוב יותר, אבל כשמתאימים אותה לרזולוציה פחותה יותר (כמו זו שצילמת עם ה-K800i) היא נראית טוב יותר מזו שבפועל צולמה ברזולוציה המדוברת. לא מכוון והמצלמה של ה-N95 היא "מדהימה", אלא כי יש יותר מידע. אתה לא צריך לשנות את מה שכתבת. אני לא מטיף נגד ה-N95 וכל מי שיש בבעלותו אחד או חושב על לקנות אחד, שיהנה. סך הכל מספר לך מה העובדות בשטח. |
|
|
|
|
# 10 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
בקשר לנושא הכללי- לא מתלהב מה iphone. אין לי ממש סיבה S: |
|
|