![]() |
# 41 |
משתמש - היכל התהילה
|
תזכרו שצריך לפרוץ מחדש את גרסה 2.0, אבל הכל בעולמנו הקטן פריץ. ברגע שאפשר לפתוח את המכשיר לכל ספקית, קונים אחד ומכניסים את ה-SIM.
![]() |
![]() |
![]() |
# 42 |
Winner
|
ראיתי באיזה אתר שרשום שכבר פרצו אותו..
מי שלא יודע האייפון חולק ל500 טסטרים, כנראה אחד מהם פרץ אותו.
# 43 |
חבר וותיק
|
מאיפה המידע הזה ? מה בנוגע לעברית ?
|
![]() |
![]() |
# 44 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל שוב אנחנו חוזרים לאותו ויכוח..
![]() |
# 45 |
הוסטסניון
|
בואו נארגן קנייה של כמה מכשירי iPH0NE 3G דרך UShops או משהו..
|
![]() |
![]() |
# 46 |
חבר בקהילה
|
מישהו יכול להסביר לי מה זה A&T?
|
![]() |
![]() |
# 47 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 48 |
חבר בקהילה
|
אז אני חושבת שזה סתם איזה שמועה כי לא יכול להיות דבר כזה.
הם לא מפגרים שמה באפל... אם הם יעשו כזה דבר המכירות שלהם ירדו בהרבה... מה גם שיש להם רשימה של מלא מדינות שהם ישווקו את המכשיר והמחיר בכל המדינות יהיה זהה. ברוב המדינות החברת תקשורת הזאת בטוח לא פועלת... יש פה מישהו שיודע איפה רשום על ההתחיבות לחברת תקשורת הזאת? הכוונה למשהו רשמי מאפל ולא וואלה נענע ובלוגים למינהם. |
![]() |
![]() |
# 49 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() ונכון אפל לא מפגרים, הם יודעים מה הם עושים. ולהפך למה שהמכירות שלהם ירדו? הם יעלו בהרבה. גורמים לכך שלא יהיה אחד שלא יהיה לו איפון בעולם. ![]() לא צריך להתחייב לשום חברה(בתכל"ס כן אבל כול הקטע שפורצים אותו בארץ ופותחים אותו לכול הרשתות) Last edited by snirk; 10-06-08 at 17:43.. |
|
![]() |
![]() |
# 50 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
את הכתובת של אפל אני יודעת. איפה זה רשום שמה? לא אמרתי שאפל הפיצו את השמועה. למה שהמכירות יעלו אם אתה חייב להתחייב לאיזה חברת תקשורת בארה"ב? ואיך בדיוק הם גומרים לכך שלא יהיה אחד שאין לו איפון עם ההתחייבות הזאת? תקרא לפני שאתה עונה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|