הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 04-08-07, 21:48   # 31
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eli-Hai צפה בהודעה
שיתמשו להבא ב-N95.. כל כך שקוף שהם השתמשו בפלאפון הראשון עם המצלמה...
לפי מה שהבנתי עד היום,
היקום נוצר ורק אחריו בני אדם, אז רגע רגע... אלוהים צילם והשאיר את זה אצל אדם ?

נו באמת...
סליחה על הדאבל פוסט

איזה שטות חח, קרא את כל התגובות ואז תבין, התמונה הזאת היא תמונה עכשווית, של אירוע שקרה לפני מילארדי שנה, לוקח זמן להגיע לאור אלינו, אור הוא לא דבר מובן מאליו, הוא מורכב מחלקיקים, החלקיקים לא פשוט מופיעים פה, אלא לוקח להם זמן להגיע.

פורטל רעל - צבא וכושר קרבי
  Reply With Quote
ישן 05-08-07, 01:32   # 32
somebody
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך!

somebody's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל somebody

somebody לא מחובר  

ראיתי על זה תוכנית בערוץ 8, אתמול(יותר נכון תוכנית על "זמן").
עד כמה שזמן הוא דבר לא יציב וכו...

זה נורא מעניין.
הראו גם דרך מוכחת, למעבר בזמן(כאילו דרך שמוכחת ע"י הפיסיקה), והיא מעבר בין 2 נקודות של בועה, ששני הנקודות מחברות בין ישר אחד.
ויש את הדרך לבצע זאת, רק אין את האפשרות התכנית.

צריך בשביל זה ליצר מאיץ חלקיקים ענק, ממש עצום, שמרוב שהוא גדול יהיה עליו להיות מחוץ לכדור הארץ.(מאיץ החלקיקים הכי גדול היום, לא יוצא אנרגיה מספקת(הוא יוצר אנרגיה של פי 500 מיליון משל פצצת אטום).
ולאחר שבנו את מאיץ החלקיקים, יש ליצור אנרגיה שלילית(משהו כזה אני לא ממש זוכר), אשר תגדיל את הגודל של הנק', וכך יהיה ניתן לעבור בניהם(יש מכשיר שיוצר כזו אנרגיה, מכשיר שקיים, אך הוא לא יוצר מספיק.)

אחרי שיצליחו לעשות את זה, המסע בזמן יהיה דבר של מה בכך

אבל עד אז, הדבר הכי קרוב למסע בזמן יהיה סרט בדיוני

Reply With Quote
ישן 05-08-07, 01:48   # 33
BluEsky
מתאורר / יצא בחוץ

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל BluEsky שלח הודעה באמצעות MSN אל BluEsky

BluEsky לא מחובר  

מעניין

Last edited by BluEsky; 05-08-07 at 01:59..
  Reply With Quote
ישן 05-08-07, 02:02   # 34
BBman
חבר מתקדם

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל BBman

BBman לא מחובר  

WebProject אל תשכח ש"המעיכה הגדולה" היא גם רק תיאורייה.
מה אם תיאורית היקום הפתוח? והיקום השטוח? הן לא חוזות קריסה חזרה, והן לא נשללו עדיין

בכל מקרה כנראה שבעוד שנתיים או שנה הבאה אני אקח גם את הקורס באוניברסיטה הפתוחה.
  Reply With Quote
ישן 05-08-07, 02:28   # 35
Gal Shafrir
חבר וותיק

מיני פרופיל

Gal Shafrir לא מחובר  

ממש מעניין, תודה על המידע, האמת שזה נשמע ממש הגיוני.
תודה!

עופר שפריר - במאי, תסריטאי ומפיק.
  Reply With Quote
ישן 05-08-07, 02:38   # 36
Eran-s
הוסטסניון

מיני פרופיל

Eran-s לא מחובר  

ואני בסך הכל אומר שזו נפיחה של השוכן במרומים.

אתם יכולים להפריך את הטענה?

המבין יבין

Last edited by Eran-s; 05-08-07 at 02:52..
  Reply With Quote
ישן 05-08-07, 08:09   # 37
satan
חבר וותיק

מיני פרופיל

satan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי somebody צפה בהודעה
ראיתי על זה תוכנית בערוץ 8, אתמול(יותר נכון תוכנית על "זמן").
עד כמה שזמן הוא דבר לא יציב וכו...

זה נורא מעניין.
הראו גם דרך מוכחת, למעבר בזמן(כאילו דרך שמוכחת ע"י הפיסיקה), והיא מעבר בין 2 נקודות של בועה, ששני הנקודות מחברות בין ישר אחד.
ויש את הדרך לבצע זאת, רק אין את האפשרות התכנית.

צריך בשביל זה ליצר מאיץ חלקיקים ענק, ממש עצום, שמרוב שהוא גדול יהיה עליו להיות מחוץ לכדור הארץ.(מאיץ החלקיקים הכי גדול היום, לא יוצא אנרגיה מספקת(הוא יוצר אנרגיה של פי 500 מיליון משל פצצת אטום).
ולאחר שבנו את מאיץ החלקיקים, יש ליצור אנרגיה שלילית(משהו כזה אני לא ממש זוכר), אשר תגדיל את הגודל של הנק', וכך יהיה ניתן לעבור בניהם(יש מכשיר שיוצר כזו אנרגיה, מכשיר שקיים, אך הוא לא יוצר מספיק.)

אחרי שיצליחו לעשות את זה, המסע בזמן יהיה דבר של מה בכך

אבל עד אז, הדבר הכי קרוב למסע בזמן יהיה סרט בדיוני
מעניין, גם אני זוכר שראיתי משהו על מאיץ חלקיקים שיהיה חייב להיות מחוץ לכדור הארץ וכו'.

אגב, אתם יודעים שיש חשש לכך שבאמת יש חזיירים בכדור הארץ?

מה זה בעצם חייזרים? חייזרים הם יצורים שלא התפתחו על פני כוכב לכת מסויים, במילים אחרות כל יצור שלא התפתח על כדור הארץ הוא חייזר.
קופים לפי מה שידוע לי, או אבות אבותינו לא היו קיימים בעידן הדינוזאורים אלא הופיעו לאחר הארוע שהשמיד את הדינוזאורים (התנגשות מטאור). מעריכים שאבות אבותינו (שהיו מורכבים מתא אחד בודד או משהו כזה והתפתחו) הובאו בעצם על המטאור שהתנגש בכדור הארץ וגרם למותם של הדינוזאורים.. אז בעצם אנחנו באנו מהחלל! (כמובן לא מדובר בבנאדם שפשוט קפץ לו על כוכב שביט והתרסק על כדור הארץ אלא על יצור שמורכב מתא אחד).

אז בעצם, על פי דרך חשיבה זו... אנחנו חייזרים כי אבות אבותינו באו מהחלל

BBMAN תקן אותי אם אני טועה.

Last edited by satan; 05-08-07 at 08:11..
  Reply With Quote
ישן 05-08-07, 08:16   # 38
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל

WebProject לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי satan צפה בהודעה
מעניין, גם אני זוכר שראיתי משהו על מאיץ חלקיקים שיהיה חייב להיות מחוץ לכדור הארץ וכו'.

אגב, אתם יודעים שיש חשש לכך שבאמת יש חזיירים בכדור הארץ?

מה זה בעצם חייזרים? חייזרים הם יצורים שלא התפתחו על פני כוכב לכת מסויים, במילים אחרות כל יצור שלא התפתח על כדור הארץ הוא חייזר.
קופים לפי מה שידוע לי, או אבות אבותינו לא היו קיימים בעידן הדינוזאורים אלא הופיעו לאחר הארוע שהשמיד את הדינוזאורים (התנגשות מטאור). מעריכים שאבות אבותינו (שהיו מורכבים מתא אחד בודד או משהו כזה והתפתחו) הובאו בעצם על המטאור שהתנגש בכדור הארץ וגרם למותם של הדינוזאורים.. אז בעצם אנחנו באנו מהחלל! (כמובן לא מדובר בבנאדם שפשוט קפץ לו על כוכב שביט והתרסק על כדור הארץ אלא על יצור שמורכב מתא אחד).

אז בעצם, על פי דרך חשיבה זו... אנחנו חייזרים כי אבות אבותינו באו מהחלל

BBMAN תקן אותי אם אני טועה.
ישנן הרבה תיאוריות על איך האדם התפתח פה, ואחת מהן שאנו בעצם "חייזרים" על הכוכב שלנו, יש כאלה שחושבים שאורגזניזמים שהגיעו על ידי מטאוריט שפגע בכדור הארץ הם הגורם להתפתחותינו.

בכללי, ישנם הרבה מחלוקות גם בנוגע להרבה תקופות, לדוגמא בני המאיה, המצריים, הרומאים, בכל התרבויות העתיקות הללו, ישנם מבנים מתוחכמים, שבני התקופה הזאת לא יכלו לבנות ולהקים בעצמם, לא היה להם רמת הידע והטכנולוגיה.

דוגמא: הפירמידות, מבנה שעד היום נשאר בגדר השערה, לאף אחד אין מושג איך הצליחו לבנות אותו, כי האבנים והסלעים שמרכיבים את המיבנים האלה עצומות, ולא יכול להיות שבני אדם בנו אותם.

ואגב, יש בן אדם שהצליח לשבור את מחסום האור פי 5, הוא שלח קבצי מוזיקה על חלקיקי אור, ובנקודה שאליה הגיע האור הצליח לנגן את השיר שוב :]

אבל עד שיוכלו לפרק בן אדם ולשלוח על חלקיקי אור.. יקח זמן וכאב :P

Reply With Quote
ישן 05-08-07, 08:23   # 39
satan
חבר וותיק

מיני פרופיל

satan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי WebProject צפה בהודעה
ישנן הרבה תיאוריות על איך האדם התפתח פה, ואחת מהן שאנו בעצם "חייזרים" על הכוכב שלנו, יש כאלה שחושבים שאורגזניזמים שהגיעו על ידי מטאוריט שפגע בכדור הארץ הם הגורם להתפתחותינו.

בכללי, ישנם הרבה מחלוקות גם בנוגע להרבה תקופות, לדוגמא בני המאיה, המצריים, הרומאים, בכל התרבויות העתיקות הללו, ישנם מבנים מתוחכמים, שבני התקופה הזאת לא יכלו לבנות ולהקים בעצמם, לא היה להם רמת הידע והטכנולוגיה.

דוגמא: הפירמידות, מבנה שעד היום נשאר בגדר השערה, לאף אחד אין מושג איך הצליחו לבנות אותו, כי האבנים והסלעים שמרכיבים את המיבנים האלה עצומות, ולא יכול להיות שבני אדם בנו אותם.

ואגב, יש בן אדם שהצליח לשבור את מחסום האור פי 5, הוא שלח קבצי מוזיקה על חלקיקי אור, ובנקודה שאליה הגיע האור הצליח לנגן את השיר שוב :]

אבל עד שיוכלו לפרק בן אדם ולשלוח על חלקיקי אור.. יקח זמן וכאב :P

לפי מה שזכור לי דווקא הפירמידות וכל המיבנים הקשים לבנייה האלו נבנו והידע של זה נשמר בספרייה במצרים (עם עוד הרבה מאוד ידע) ואיזה קיסר טיפש או כובש מטמטם מלפני כמה מאות שנים הלך ושרף את הספרייה הזו עם כל הידע הזה ועד היום לא יודעים את כל הדברים שהיו בספריה ובניהם זה איך בנו את פרמידות שבמצריים.

נראה לך חייזרים בנו את זה?

סתם להשוואה סטונהנג' שבבריטניה כל אבן שם שוקלת עשרות טונות! (מכונית שוקלת 1.5 טון בערך) ואתם יודעים מה עשו בסטונהנג' שמו אבן + אבן העמידו ועליהן עוד אבן שמונחת על הצד.
תמונה:
הקלק כאן

באופן מפתיע (לפי הסרטוטים) קיים דבר דומה גם בישראל לסטונהג':
הקלק כאן
זה דומה מבחינת הסרטוט של סטונהג' לא האבנים שהונחו, תראו אתהמימדים ביחס לפרה הקטנה בצד שמאל למטה
גילו של המבנה הזה הוא 4-5 אלף שנים, אורכו של המעגל הכי חיצוני הוא חצי קילומטר.
נראה מעשה ידי אדם? אם כן למה? (=

Last edited by satan; 05-08-07 at 08:30..
  Reply With Quote
ישן 05-08-07, 08:47   # 40
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל

WebProject לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי satan צפה בהודעה
לפי מה שזכור לי דווקא הפירמידות וכל המיבנים הקשים לבנייה האלו נבנו והידע של זה נשמר בספרייה במצרים (עם עוד הרבה מאוד ידע) ואיזה קיסר טיפש או כובש מטמטם מלפני כמה מאות שנים הלך ושרף את הספרייה הזו עם כל הידע הזה ועד היום לא יודעים את כל הדברים שהיו בספריה ובניהם זה איך בנו את פרמידות שבמצריים.

נראה לך חייזרים בנו את זה?

סתם להשוואה סטונהנג' שבבריטניה כל אבן שם שוקלת עשרות טונות! (מכונית שוקלת 1.5 טון בערך) ואתם יודעים מה עשו בסטונהנג' שמו אבן + אבן העמידו ועליהן עוד אבן שמונחת על הצד.
תמונה:
הקלק כאן

באופן מפתיע (לפי הסרטוטים) קיים דבר דומה גם בישראל לסטונהג':
הקלק כאן
זה דומה מבחינת הסרטוט של סטונהג' לא האבנים שהונחו, תראו אתהמימדים ביחס לפרה הקטנה בצד שמאל למטה
גילו של המבנה הזה הוא 4-5 אלף שנים, אורכו של המעגל הכי חיצוני הוא חצי קילומטר.
נראה מעשה ידי אדם? אם כן למה? (=
בקשר לאטלנטיס, כל מה שקשור סביבם, אומרים שהם היו ממש אינטיליגנטיים, ובעצם הם אלה שעזרו לבני המאיה, למצריים, לרומאים לבנות את המבנים האלה, ואומרים שמתחת לספינקס יש ספר אחד ששכחתי את השם שלו, אבל יש בתוכו יש את כל סודות אטנלטיס, ובן אדם אחד הוכיח שיש משהו מתחת לספינקס אבל לא נותנים לו אפשרות לחפור שמה

Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום