![]() |
# 24 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אנשים פה מדברים הרבה שטויות,
במאות הקודמות (1900-1400) הוכח שלהיות הומוסקסואלי זאת לא מחלת נפש (בראש) אלא דבר גנטי ותקין לחלוטין. אפשר לרוץ עם זה על האישה - שפעם כבודה היה בשפל (ועדיין יש היום נשים שבשפל) רק בגלל שהחליטו שאשה צריכה להיות במטבח ולהיות אחראית על הכל והבעל לפרנס. היום אתה רואה את זה פחות, אבל זהו בדיוק אותו דבר - אתה ואני בתור גברים אמורים להבין שיש עוד צדדים (שאולי אנחנו לא מצודדים ביניהם) שהם שונים מאתנו. למה בירושלים? גם אם יש מקומות אחרים, זוהי עיר הבירה של ישראל, כגאים וגאות של מדינת ישראל הם רוצים לעשות זאת בבירה הם יכולים לעשות את זה גם בחיפה וגם בירושלים (ואפילו בו זמנית). גבר נועד לאהוב אישה ואישה גבר? לפי הנורמות שלנו כבני אדם זה נכון, אבל מה לעשות שמעבר לנורמות יש מציאות? כל עוד הם לא פוגעים באחרים מותר להם עפ"י חוק לעשות מצעד. אני באופן אישי לא מבין למה צריך לדעת "מה אני עושה במיטה" ולכן לא חושב שצריך מצעד, אבל אחרי שאני רואה איך החברה מגיבה לגאים/ות אני דווקא תומך במצעד שכזה דווקא בגלל שהם רוצים לעשות שינוי בחברה ורוצים שיכירו בזכויותיהם. בקיצור, דיי עם השטויות, הגיע הזמן להבין שאף אחד מאתנו לא לבד. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|