|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
מצעד הגאווה יביא את הרע לעם ישראל!!!
אתם לא מבינים תיראו כמה רע זה מביא לעם ישראל עם הדור הזה ימשיך ככה ישראל בצרות גדולות! |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
לדעתי הם יכולים לעשות כל מה שהם רוצים, אבל כל זה בהתחשבות בשאר הקהילה. כפי שכתוב אצל מישהו בחתימה, המדינה נשפטת לפי המיעוטים. על המדינה חובה לתת לאותם אנשים במה להפגין את הרגשות שלהם, אבל עליהם להתחשב בשאר האנשים. במידה וזה מפריע לאנשים כלשהם שהם יצעדו ליד הבתים שלהם, הם יכולים להזיז את המסלול לעיר אחרת ומקום אחר (אל תחשבו שאני דתתי ואני שונא את הדתיים שעושים בלאגנים, אבל אי אפשר לבוא אליהם ו"לבקש" שהם יעשו בלאגן.)
|
![]() |
# 13 |
אחראי פורום Off-Topic
|
הקטע של החרדים זה לא שיעברו ליד הבתים שלהם והחרדים יראו אותם וזה לא יפה וכו' וכו'...
הקטע הוא שהם מחללים את עיר הקודש.
הוסטסניון
|
תיראו בעיקרון אין לי בעיה שיפגינו,
מצידי בת"א.. עיר שלפי דעתי נותנת במה להרבה מאוד מגזרים שונים, אז איפה הבעיה שגם הקהילה הלסבית וההומואים יהיו בה?.. אני לא דתי אבל לפי דעתי זה שהחרידים מפגינים על מנת שהקהילה הזאת לא תצא ככה בעיר הקודש, זה נכון אומנם דרך הפעולה שלהם קצת אגרסיבית אבל לצערי במדינה הזאת לא מבינים אחרת.. אם זאת לא המדינה הייתה מבינה הפגנות שלא בכוח אז וואלה מה שהחרידים עושים זה פשע, אך לצערי זה לא נכון... אני יודע שאלימות זאת לא הדרך ואני לא תומך בה אבל אם כוח זה מה שיעזור לעצור מהומות שיתחוללו בכל זאת לאחר תחילת המצעד ואני מתאר ששם המקרים יהיו בהיקף גדול יותר, אז שישתמשו בכוח.. אני לא מדבר על כוח מבחינת הרג או פגיעה באנשים חס וחלילה אך יש הרבה הפגנות עם כוח שאין שימוש בפגיעה באדם. לילה טוב. |
![]() |
# 15 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אני גם נגד עשיית המצעד בירשוליים...
מבחינתי שייחיו את החיים שלהם מבלי להרפיע לאחרים, העניין הוא שיש את כל העולם לעשות את המצעד והם בוחרים דווקא בירושליים כדי להציק וליצור מהומה, זה מה שמעצבן... לדעתי הממשלה עשתה טעות והם הולכים לשלם על זה בקטטות שיהיו כנראה בין החרידים לבין הגאים. |
![]() |
# 16 |
אקס מנהל
|
אני לא מבין למה הם חוגגים,
הרי הם לא אלו שמבקשים שיתייחסו אליהם כאנשים רגילים? הצעד הראשון הוא להתנהג כמו בן-אדם רגיל, ובן אדם רגיל לא מארגן מצעד פומבי בגלל הנטיות המיניות שלו. אין לי בעיה עם הומואים\לסביות, אבל לדעתי לדרוש משהו X ואז לעשות משהו Y שסותר את הדרישה X זו חוצפה. |
![]() |
# 17 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
צודק. ואלי אל תהיה לחוץ (: אני רואה שאתה כל שנייה נכנס לאשכול לבדוק מה קורה, אני משער שאנשים מתחילים להיות מספיק מתורבתים כדי לא להרוס את האשכול הזה.. שבוע טוב לכולם (: |
||
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בקיצור, אין שום סיבה הגיונית שלא יעשו את זה ויעשו את זה בירושלים. איש באמונתו יחיה. לא הבנתי את הקישור לאולמרט בכלל, הוא לא אחראי על זה ולא צריך להתערב בזה. ועוד יותר, הקישור לבת שלו עוד יותר דבילי. לפי מה שאתה אומר אם היא תגיד לכבוש את ארה"ב זה יקרה.
# 19 |
חבר וותיק
|
אני גם נגד קיום המצעד בירושלים.
על מה הם כל כך מתעקשים? יש כאן שני צדדים, אם צעד אחד לא מסכים. למה ללכת בכוח? המצעד סתם יסבך את המצב. ירושלים היא עיר הקודש עבור כל הדתות וקיום המצעד יביא רק רע. זה בקשר למצעד. אבל מה הקשר לאולמרט ולמלחמה? אין שום קשר אליו, וזה סתם עוד נושא שונה לגמרי.. בכל מקרה תפתח סקר-אני נגד |
![]() |
# 20 | |
חבר על
|
ציטוט:
אתה לא יודע כמה שהמצעד הארור הזה וההחלטה לעשותו בירושלים כמה צרות היא תגרום לעם ישראל! לא מפריע לי שיעשו מה שבא להם! אבל למה בירושלים . ? מה אכפת להם אלה ?פרנציפ רוצים לעשות. אני מצדיק את הדתיים , ואם היה לי אפשרות אני הייתי אפילו הולך ועוזר לדתים! בושה וחרפה מה שנהיה מהמדינה הזאת. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|