|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
תמיד רציתם חברה? לא היה לכם אפשרות להקים? עכשיו יש לכם את הכול מוכן
חברת NextServ.co.il מוצעת למכירה, הסיבה אישית- אז אני מבקש לא לפנות אליי בשאלות למה.
אז כמו שהתחלתי, חברת NextServ מוצעת למכירה, התשלום כולל: - דומיין co.il שנרשם לפני פחות מחודש. (כתובת הדומיין: NextServ.co.il) (תקבלו גם את האימייל שאיתו נרשם הדומיין על מנת שתוכלו לשנות את ה- Dns לבד). -דומיין net שנרשם לפני כחצי שנה. (כתובת הדומיין: NextServ.net). - עיצוב חדש ומקצועי, שעוד לא עלה לרשת ולא נראה לאף אחד, אותו יראו רק הרציניים שרוצים לקנות את החברה. -תיכנות מיקצועי בשני שפות, עברית ואנגלית, את התיכנות יראו רק הרציניים שרוצים לקנות את החברה. - מס' ביקורות על החברה (חלקן בהוסטס וחלקן לא). -וותק של קצת יותר מחצי שנה בשוק. -כרטיס ביקור ו- 2 באנרים אני פתוח להצעות מחיר. אני מבקש מרציניים בלבד לפנות אליי, ולא כאלו שירצו רק לראות את העיצוב והתיכנות. ליצירת קשר, ישנן את הדרכים הבאות: פלאפון- 0542170944 אייסיקיו- 228941284 תודה מראש, נתנאל Last edited by NextServ; 19-01-06 at 18:52.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחלה חברה אני לקוח שלהם ראיתי את העיצוב מקצועי חבל על הזמן !! כל מה שהוא אומר א-מ-י-ת
אחלה חברה אני לקוח שלהם ראיתי את העיצוב מקצועי חבל על הזמן !! כל מה שהוא אומר א-מ-י-ת-י.
הם סגרו את החברה מסיבות אישיות, אחלה חברה, מצליחה ובעלים זהב... שווה לקנות לפני שמישהו אחר יקנה ויהנה ממנה. מענייין:qqb006: |
![]() |
![]() |
# 9 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
כולל לקוחות?
ועדיף שתציג תעיצוב גם... שהיה בהצלחה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|