|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
הוא לא מנהל, ואני חושב שיש מקום כאן גם לחסרי ניסיון.
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() אני לא ממשיך את הדיון איתך. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עידן - לכולם יש שאיפה לפרוש בגיל מוקדם ולטייל בעולם (אגב יש לך שאיפה מאוד יפה גם לי יש שאיפה דומה רק שיש כמה מקומות בעולם שאני לא ממש רוצה לטייל בהם ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
ת'כלס מההודעות שלך רק מבינים שאתה מקנא בו ...
לא יודע על מה ולמה, אבל על כל מילה שלו אתה עושה סיפור ... הוא רק מנסה ללמוד .. והוא לומד בינתיים יותר טוב מכל השאר שמנסים ללמוד פה . עובדה שהוא ניצח בתחרות הזאת .. תחרות מעפנה כמה שתגיד .. אתה גם השתתפת .. והפסדת. (ולא רק אתה .. הרבה פה בדיוק כמוהו)
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מקנא בכישורי הספאם שלו, פשוט בנאדם מוכשר. כבר אמרתי ואני יגיד שוב, כל ספאמר שהיה עושה את זה - היה מקבל את הכבוד הזה. במקרה יצא שאליאב הוא הראשון בפורום, אז הוא הראשון שזכה לכבוד. יש צורך להזכיר לכם מה זה ספאם? כנס לויקיפדיה ותראה. אני הפסדתי? מי קבע את זה? אני הקמתי את התחרות, ובניתי אתר כדי לתת לאחרים דוגמא. אבל כמובן שהעובדה שהורדתי את האתר שלי חודש וחצי לפני סיום התחרות כדי לא לזכות בפרס לא חשובה בכלל, נכון? דרך אגב, כשהאתר שלי עוד היה בתחרות, הוא היה במקום השלישי אם אני זוכר נכון, ואליאב בכלל לא נראה בעמ' הראשון. בקיצור - ממש לא מעניין אותי מה אתם חושבים, וזה פשוט מגעיל לקרוא תגובות כאלה אחרי כל מה שנתתי לפורום.
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
.... לאליאב אני יכול לקרוא מקדם אתרים מקצועי !
כי הוא כן מקצועי ! יש לו הרבה אתרים שהוא קידם והתוצאות מדברות ! ככה שאתה לא יכול להגיד עליו מילה רעה .. לגבי השאר רובם מכנים את עצמם כך ואני מסכים איתך ..
# 9 |
חבר וותיק
|
אליאב עוד רחוק מלהיות מקדם אתרים מקצועי אבל ללא ספק אם הוא ישקיע וימשיך להתנסות (וגם בדרכים של ספאם) הוא עוד יגיע...חוץ מ3+- שגולשים כאן בפורום, אין כאן מקדמי אתרים מקצועיים (אבל אני בטוח שיהיו עם הזמן).
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
טל אמרתי לך כבר הבחור אליאב ילד ספאמר עכשיו מחשיב את עצמו כמקדם אתרים מקצועי ולוקח עבודות ומתחייב בפני אנשים כאשר הוא עצמו לא יודע למה הוא מתחייב הוא קידם את המילה hostsil ( חח מילה לא תחרותית כללל ! ) למקום ה - 1 בגוגל ועכשיו הוא מחשיב את עצמו מקדם אתרים מקצועי ..
עזוב אותך טל יש כאן אנשים מוזרים שיהיא לבריאות אבל. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|