![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וזה לא מוסר כפול זו הונאה. אני יכול להבטיח לך עד ABC ולספק לך מינימום מזעזע אבל לחתום איתך על חוזה. אני לא עוסק בחוזים, לא אני ולא כל כך ממליוני הלקוחות של חברות התוכן בישראל למינהן. אני גם לא אדם שעושק בזוטות. אני קונה אינטרנט במהירות מסויימת, וזה המוצר הבלעדי והיחידי שבו אני מעוניין. לא ביקשתי לרכוש שום דבר אחר, לא ביקשתי חוזה מפלה נגדי ולא בקשתי שום דבר, מלבד, אינטרנט במהירות X. ואם החברה לא יכולה לספק זאת היא צריכה לומר בפה מלא שאינה יכולה לעמוד בהסכם שכזה. כשאתה שואל כל בעל אינטרנט שהוא מה מהירות האינטרנט שלו הסמנטיקה תנצח, כל אחד יגיד: "האינטרנט שלי במהירות X" אף לא אחד יאמר "האינטרנט שלי במהירות של עד X" התודעה שלך (ועל אחת כמה וכמה של הציבור כולו) לגבי מוצר צריכה להכתיב את טיב המוצר, ולא חוזה בן 40 דפים שאף אחד לא קורא אפילו לא עורכי דין. למה אני או כל אחד אחר צריך להיות מומחה באינטרנט כדי לדעת מה זה Traffic shaping או כל מניפולציה אחרת על שירות מובטח שלא מסופק בשורה התחתונה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|