הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

   
|!|

 
 
כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 18-03-12, 23:07   # 11
satan
חבר וותיק
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
גיל: 35
הודעות: 1,582

satan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי דניאל צפה בהודעה
מתי לאחרונה הסתכלת על החוזה שחתמת איתם?

אני אומנם לא טוען שמה שהם עושים הוא צודק,
אבל אני בהחלט טוען שלפני שאתה בא בטענות על משהו - תבדוק אם אתה היית בסדר (ובמקרה הזה, לקרוא לפני שאתה חותם).

להגיד "אבל רכשתי 10 מגהבייט" זה פשוט לא נכון,
1. אתה משלם על 10 מגה ביט, לא מגה בייט.
2. אתה משלם על "עד 10 מגה ביט"

אם נעזוב לרגע את הTraffic shaping שהם ככול הנראה עושים,
אתה הרי לא יכול לצפות שאתה תקבל 10Mbit נקי לחו"ל בדיוק כפי שאתה מקבל אותו לישראל - או שכן? בגלל ש"רכשת 10 מגה ביט"?


1. אני כן מוצא לגיטימי להתלונן על המוסר הכפול של הספקיות (עד 100 מגה ביט.. אבל תורידו רק תכנים חוקיים)
2. אני כן מוצא לגיטימי שהספקית חייבת לספר לנו שמדובר ב-"עד 10 מגה" ולא ב-"10 מגה" מתוך שקיפות.. ולא לצפות שמישהו יקרא את זה בחוזה או יבין איך אינטרנט עובד בשביל לנחש את זה.
3. אני כן מוצא את שיטת החיוב בארץ כטיפשית (ספק ותשתית לחוד)
התייחסת לכך שכתבתי י' אחת יותר מדי ואחר כך גם מסכים עם כל מה שאמרתי זה קצת מבלבל אני חייב לציין (בנוסף בכלל מדובר במילה לעוזית, אין לה תקן עברי אך למרות זאת, יותר תקין לכתוב מגה בית לא מגה ביט).

וזה לא מוסר כפול זו הונאה. אני יכול להבטיח לך עד ABC ולספק לך מינימום מזעזע אבל לחתום איתך על חוזה.

אני לא עוסק בחוזים, לא אני ולא כל כך ממליוני הלקוחות של חברות התוכן בישראל למינהן. אני גם לא אדם שעושק בזוטות.

אני קונה אינטרנט במהירות מסויימת, וזה המוצר הבלעדי והיחידי שבו אני מעוניין. לא ביקשתי לרכוש שום דבר אחר, לא ביקשתי חוזה מפלה נגדי ולא בקשתי שום דבר, מלבד, אינטרנט במהירות X. ואם החברה לא יכולה לספק זאת היא צריכה לומר בפה מלא שאינה יכולה לעמוד בהסכם שכזה.

כשאתה שואל כל בעל אינטרנט שהוא מה מהירות האינטרנט שלו הסמנטיקה תנצח, כל אחד יגיד: "האינטרנט שלי במהירות X" אף לא אחד יאמר "האינטרנט שלי במהירות של עד X"

התודעה שלך (ועל אחת כמה וכמה של הציבור כולו) לגבי מוצר צריכה להכתיב את טיב המוצר, ולא חוזה בן 40 דפים שאף אחד לא קורא אפילו לא עורכי דין.

למה אני או כל אחד אחר צריך להיות מומחה באינטרנט כדי לדעת מה זה Traffic shaping או כל מניפולציה אחרת על שירות מובטח שלא מסופק בשורה התחתונה
__________________
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם.
בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד.
משחקים אתר משחקים
  Reply With Quote
 

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)
 

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is מופעל
סמיילים הם מופעל
[IMG] קוד מופעל
קוד HTML מכובה

קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:42.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ