הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 05-08-07, 08:16   # 11
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי satan צפה בהודעה
מעניין, גם אני זוכר שראיתי משהו על מאיץ חלקיקים שיהיה חייב להיות מחוץ לכדור הארץ וכו'.

אגב, אתם יודעים שיש חשש לכך שבאמת יש חזיירים בכדור הארץ?

מה זה בעצם חייזרים? חייזרים הם יצורים שלא התפתחו על פני כוכב לכת מסויים, במילים אחרות כל יצור שלא התפתח על כדור הארץ הוא חייזר.
קופים לפי מה שידוע לי, או אבות אבותינו לא היו קיימים בעידן הדינוזאורים אלא הופיעו לאחר הארוע שהשמיד את הדינוזאורים (התנגשות מטאור). מעריכים שאבות אבותינו (שהיו מורכבים מתא אחד בודד או משהו כזה והתפתחו) הובאו בעצם על המטאור שהתנגש בכדור הארץ וגרם למותם של הדינוזאורים.. אז בעצם אנחנו באנו מהחלל! (כמובן לא מדובר בבנאדם שפשוט קפץ לו על כוכב שביט והתרסק על כדור הארץ אלא על יצור שמורכב מתא אחד).

אז בעצם, על פי דרך חשיבה זו... אנחנו חייזרים כי אבות אבותינו באו מהחלל

BBMAN תקן אותי אם אני טועה.
ישנן הרבה תיאוריות על איך האדם התפתח פה, ואחת מהן שאנו בעצם "חייזרים" על הכוכב שלנו, יש כאלה שחושבים שאורגזניזמים שהגיעו על ידי מטאוריט שפגע בכדור הארץ הם הגורם להתפתחותינו.

בכללי, ישנם הרבה מחלוקות גם בנוגע להרבה תקופות, לדוגמא בני המאיה, המצריים, הרומאים, בכל התרבויות העתיקות הללו, ישנם מבנים מתוחכמים, שבני התקופה הזאת לא יכלו לבנות ולהקים בעצמם, לא היה להם רמת הידע והטכנולוגיה.

דוגמא: הפירמידות, מבנה שעד היום נשאר בגדר השערה, לאף אחד אין מושג איך הצליחו לבנות אותו, כי האבנים והסלעים שמרכיבים את המיבנים האלה עצומות, ולא יכול להיות שבני אדם בנו אותם.

ואגב, יש בן אדם שהצליח לשבור את מחסום האור פי 5, הוא שלח קבצי מוזיקה על חלקיקי אור, ובנקודה שאליה הגיע האור הצליח לנגן את השיר שוב :]

אבל עד שיוכלו לפרק בן אדם ולשלוח על חלקיקי אור.. יקח זמן וכאב :P

פורטל רעל - צבא וכושר קרבי
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום