|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום רב!
לתוכנית שותפים דרושים: - בעלי אתרים למינהם עם כניסות גבוהות מדי יום? - בעלי דפים\קבוצות פייסבוק עם הרבה אנשים? בואו תרוויחו מכך כסף! אם יש לכם ידע בעיצוב זה יכול לתת לכם יתרון בתוכנית אך לא חובה. אתם מקבלים ממני שיטת עבודה חדישה ומעניינת שיכולה לגרום לכם להרוויח מהקבוצה בפייסבוק \ אתר וכדומה, ולהרוויח טוב! התוכנית עובדת ע''פ שיטת סכום כסף גבוהה ולא משתנה ואתם יכולים להרוויח מכך המון כסף. למידע נוסף ניתן לפנות אלי בפרטי - ישנם 2 מקומות פנויים בתוכנית בלבד!- רק מי שמספיק רציני ורלוונטי יבחר לשלוח לי את המייל שלכם ואני אשלח לכם פרטים, נא לציין באשכול הזה ששלחתם. חובה לשלוח לי בהודעה: - מה יש בבעלותכם ששווה להשקיע בו תוכנית שותפים ( אתר \ קבוצת פייסבוק \ דף מסויים וכו'.. ) + לינק - קצת רקע כללי על הדף. אין לי דרישה מסויימת, גם אם אתם לא בטוחים שהאתר שלכם עם מספיק כניסות תשלחו, אני פתוח להצעות. זה על מנת לחסוך זמן בכדי לדעת אם התוכנית רלוונטית בשבילנו או לא, אני מתנצל שזה ככה נוקשה אך אין לי סיבה לשלוח פרטים אם אין לכם דף \ אתר \ קבוצה להציע מראש. כמו כן ניתן ליצור איתי קשר בסקייפ: srsh154 ולקבל את כל המידע הנחוץ בזמן אמת. Last edited by KVM; 08-09-12 at 14:30.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|