שלום לכולם שמי מתן גיטא אני גר בארצות הברית כבר יותר מ 4 שנים רובכם יודעים מה הם העסקים שהכי הולכים בארצות הברית ולמי שלא יודע אני יגיד יש את העגלות יש ניקוי מזגנים ושטיחים יש לוקסמיט יש חנויות קוסמטיקה ועוד כמה דברים אני בעלים של 3 עגלות בעיר דלאס שנמצאת בטקסס לפני כחצי שנה פתחתי עסק חדש של לוקסמיט הלכתי למדתי הוצאתי רישיון של לוקסמיט קניתי ציוד והתחלתי לעבוד עם חברות פרסום זאת אומרת שאנשים שיודעים לקדם אתרים באינטרנט בתשלום וגם באורגני מפרסמים את השירות לוקסמיט שלהם כביכול באיזורים דאלאס והסביבה וכאשר הלקוח מתקשר אליהם הם רושמים את הפרטים של העבודה ושולחים את זה למי שעובד איתם באיזור כל חברה עובדת עם כמה אנישם מאותו איזור בגלל הקשרים שלי פה אני מקבל כמות טובה של עבודה יחסית לאחרים אחרי שהוצאתי את הרשיון לעבוד בלוקסמיט רציתי להתחיל לעשות פרסום משלי באינטרנט כדי להתקדם ולעשות עוד כסף כמובן קניתי אתרים דומיינים והתחלתי לפרסם בגוגל בתשלום היו כמה עבודות עשינו אותם והיום שמתי את הפרסום בהשהייה כנראה שלא חישבתי נכון את הזמן שלי עם להתעסק עם זה ועם העגלות ביחד ולהתחיל לפרסם בגוגל כשאני לא יודע על זה כלום אני כרגע ממשיך לעבוד רגיל על החברות ששולחות עבודות אני עדיין רוצה להמשיך את הפרסום אבל לצערי אין לי זמן לזה ואני באמת לא מבין בזה כלום היו לי 20 קליקים על חיפוש דירות בכלל שזה לא קשור בכלל למה שאני מציע אני לא מבין כלום במילות חיפוש ובכלל בעניין הפרסום הזה ההצעה שלי היא כזאת מישהו שיש לו אקסטרה זמן פנוי ומבין כמובן בקידום אתרים בצורה מקצועית ונכונה ורוצה לעשות כסף מהצד זאת הזדמנות מיוחדת בשבילו הכל מוכן עסק רשום וחוקי בארצות הברית יש מכונאת אשראי אלחוטית ללקוחות יש 2 עובדים מכוניות וציוד יש מה שצריך זה פרסום טוב ההצעה היא 50 50 מהרווחים זאת הצעה נחמדה מאוד ואם לא היה קיץ וקריסמס מתקרב והייתי צריך להשקיע יותר בעגלות בתקופות האלה לא הייתי מציע את זה בכלל כי זה לא שווה לי אבל חוסר חישוב הזמן שלי וחוסר הידע שלי בקידום אתרים=להצעה חד פעמית בשבילכם מצב שכולם מרוויחים ליצור איתי קשר אנשים רציניים בלבד בטלפון 037207217 או באימייל
matangitabill@gmail.com רק שתדעו בערך על איזה סכומים מדובר מינימום של עבודה זה 100 דולר כרגע אני מקבל יותר מ 10 עבודות ביום מחברות רוב העבודות הם יותר מ 100 דולר המינימום של המינימום זה 100 דולר יש עבודות של החלפת מנעולים ופריצת דירות שהם הרבה יותר יקרים בין 200-400 דולר לעבודה פריצת עסקים והחלפת מנעולים לעסקים גם סביבות 400 דולר החלפת מפתח לאוטו בסביבות 500 דולר אם רציניים אפשרי לעשות הרבה מאוד כסף