|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
כותב תוכן מקצועי- מתן שירותים רחב ומגוון
שלום לכולם!
![]() אני אציג את עצמי ואפרט על סוגי עבודות התוכן שאני מבצע, וכמו כן אפרט גם על המחירים שאני דורש- שמי דוד לוין, אני עוסק בתחום התוכן כבר למעלה משנתיים. ברשותי מלאי גדול מאוד של עבודות שאני אוכל להציג למי שיפנה אליי ויחפוץ בכך. אני בן אדם אמין ומאוד מקצועי, במידה ואתם מזמינים עבודה אתם קובעים מתי אתם רוצים לקבל את העבודה ואני תמיד אעמוד בזמנים! סוגי העבודות תוכן שאני מבצע: *כתיבת כל סוג של תוכן לכל סוג של אתר אינטרנט: לא משנה לאיזה סוג אתר אתם רוצים לקבל תוכן- אני אעניק לכם תוכן לכל סוגי האתרים שתרצו. *כתיבת תוכן שיווקי לאתרים, לחברות וכיוצא בזאת: אני אעזור לכם לקדם את האתר שלכם באמצעות תכנים שאני אכתוב עבור האתר שלכם- אני אכתוב בצורה כזו שהקוראים באתר שלכם יתרשמו מהאתר ומהשירותים של אתריכם, ובסופו של דבר ייקנו את השירותים שאתם מציעים! *כתיבת מאמרים לקידום אתרים, חברות וכיוצא בזאת: אני אפיץ מאמרים אודות האתר שאותו תבקשו לקדם- אנו נפיץ מאמרים ברחבי הרשת: באתרים מובילים בתחום כמו גוגל ופייסבוק, אפרסם את האתר שלכם בפורומים מתאימים לנושא. *סיקורים לכל סוגי המוצרים שתרצו: אני אסקור כל סוג של מוצר שתבקשו מממני- לא משנה באיזה תחום המוצר: אם הוא בתחום הקוסמטיקה, תחום המחשבים, תחום הספורט או כל תחום אחר שתרצו. *כתיבה טכנית בכל סוג שהוא בנוסף חשוב לציין שיש לי משתמשים בלמעלה מ-20 פורומים שונים בארץ, שבהם אני יכול לפרסם מאמרים או טקסטים אודות המוצר/האתר שלכם- קידום אתרכם בעוד דרך! כמו כן, אני דורש מחירים לא גבוהים ואני מאוד גמיש במחירים, ועוד נתון שאולי יכול מאוד לעניין אתכם: -אני יכול לעשות גם 150-200 מאמרים בחודש: יש לי קצב עבודה מהיר וגם עבודות איכותיות ביותר! יש לי משתמשים בכעשרים פורומים בארץ , ואני אוכל לפרסם כל מה שתרצו בכל סוג של פורום. וכמו כן אני בקיע בכל הנושא של אקסל וגוגל מסמכים. אני בן אדם אמין ומאוד חרוץ!!! המחירים שאני דורש הם: *מאמר של 200 מילים: 10.5 שקל *מאמר של 300 מילים: 15 שקל *מאמר של 400 מילים: 19 שקל למזמינים מעל 10 מאמרים בסכום הכולל, תינתן הנחה גדולה! מי שמעוניין לקבל עבודות ו/או להתרשם ולשוחח עימי, יכול לתקשר איתי בכמה אופנים: 1)כאן בפורום (הודעה פרטית או תגובה בפוסט) 2)שליחת אימייל לכתובת: davidlevin40@gmail.com 3)יצירת קשר בסקייפ בכתובת: david.levin28 |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|