|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
קבלת משתנה בJS מתוך פונקציה אחת, לאחרת?
הי,
בקוד שלי יש את הפונקציה הבאה: PHP קוד:
יש לי כפתור נוסף, כאשר המשתמש לוחץ עליו הוא קורא לפונקציה הבאה: PHP קוד:
המטרה שלי היא להעביר את המשתנה שמוגדר בתוך הפונקציה הראשונה, ושאהיה אוכל לגשת אליו. אה וכן, אני שונא JS. (משמע אין כאן אפשרות להשתמש בJQ ...) אשמח לעזרה! thanks!
# 2 |
חבר על
|
הקודים של הפונקציות בכלל לא נכונות...
למשל בפונקציה הראשונה, אתה כביכול מקבל ערך של CURRENT (בתוך הסוגריים של הפונ') אבל מיד אחרי זה מגדיר משתנה CURRENT ? לעומת זאת בפונקציה השניה לא הגדרת משתנה + לא קיבלת אף משתנה בפונקציה (בסוגריים..) ואתה מנסה להציג פלט של המשתנה ? תחביר ממש לא נכון.... אם כבר זה היה אמור להיות ככה הפונ' הראשונה: PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
לצערי זה עדיין לא עובד..
אני מוכן להסביר שוב אם תרצה..
# 4 |
חבר בקהילה
|
למה לא להשתמש בפונקציה אחת כך :
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
HTML קוד:
<script type="text/javascript"> current = 0; function example(toCurrent) { current = toCurrent; } function readExample() { alert(current); } example(67); readExample(); </script> |
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
אם תגדיר את המשתנה מחוץ לפונקציה הוא יהיה גלובלי ותוכל לגשת אליו מ2 פונקציות שונות
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אוי אוי אוי ... צודק, טעות נוראה! תודה! היה לוקח לי זמן לקלוט את זה .. ממש ממש תודה לכל מי שלקח חלק! מעריך את זה ![]() אני כותב כרגע קוד, אבל נתקעתי בשלב כלשהו וניסיתי לאתגר את עצמי בכך שכאן ביקשתי פיתרון למשהו שיעזור לי באופן עקיף לכתוב אותו.. נציג את זה בהמשך ..
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 26-07-12 at 15:06.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
שאלה כללית,
כשאני מצהיר - num = 1, ואני מנסה לחשב פעולות פשוטות כמו חיבור וחיסור, אני מקבל התייחסות שונה למשתנה. לדוגמא (שימו לב לפלט של כל אחת מההודעות) PHP קוד:
גיגלתי קצת אודות, אולם לא מצאתי כל כך פיתרון ממשי... עריכה מסתבר שהפונקציה שראיתי היא כן הפיתרון: PHP קוד:
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 26-07-12 at 17:45.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אתה צודק במה שאתה אומר שבפעולת חיבור, כאשר אחד הערכים הוא string - אז זה שרשור של הערכים: PHP קוד:
PHP קוד:
אבל אם זה היה string - אז כמו שכתבת, צריך להשתמש ב-parseInt. אגב, אם אתה רוצה כלי נוח כדי לבדוק, להריץ ולשתף קטעי קוד - http://jsfiddle.net/ יש לך שלושה ריבועים שבהם אתה יכול להכניס דברים - CSS, HTML, JavaScript - אתה יכול לטעון מראש מחלקות (mooTools, jQuery), ולשמור ולהריץ. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|