![]() |
קבלת משתנה בJS מתוך פונקציה אחת, לאחרת?
הי,
בקוד שלי יש את הפונקציה הבאה: PHP קוד:
יש לי כפתור נוסף, כאשר המשתמש לוחץ עליו הוא קורא לפונקציה הבאה: PHP קוד:
המטרה שלי היא להעביר את המשתנה שמוגדר בתוך הפונקציה הראשונה, ושאהיה אוכל לגשת אליו. אה וכן, אני שונא JS. (משמע אין כאן אפשרות להשתמש בJQ ...) אשמח לעזרה! thanks! |
הקודים של הפונקציות בכלל לא נכונות...
למשל בפונקציה הראשונה, אתה כביכול מקבל ערך של CURRENT (בתוך הסוגריים של הפונ') אבל מיד אחרי זה מגדיר משתנה CURRENT ? לעומת זאת בפונקציה השניה לא הגדרת משתנה + לא קיבלת אף משתנה בפונקציה (בסוגריים..) ואתה מנסה להציג פלט של המשתנה ? תחביר ממש לא נכון.... אם כבר זה היה אמור להיות ככה הפונ' הראשונה: PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
|
לצערי זה עדיין לא עובד..
אני מוכן להסביר שוב אם תרצה.. |
למה לא להשתמש בפונקציה אחת כך :
PHP קוד:
|
HTML קוד:
<script type="text/javascript"> |
לפרטים נוספים חפש בגוגל Javascript variable scope
|
אם תגדיר את המשתנה מחוץ לפונקציה הוא יהיה גלובלי ותוכל לגשת אליו מ2 פונקציות שונות
|
ציטוט:
אוי אוי אוי ... צודק, טעות נוראה! תודה! היה לוקח לי זמן לקלוט את זה .. ממש ממש תודה לכל מי שלקח חלק! מעריך את זה |קורץ| אני כותב כרגע קוד, אבל נתקעתי בשלב כלשהו וניסיתי לאתגר את עצמי בכך שכאן ביקשתי פיתרון למשהו שיעזור לי באופן עקיף לכתוב אותו.. נציג את זה בהמשך .. |
שאלה כללית,
כשאני מצהיר - num = 1, ואני מנסה לחשב פעולות פשוטות כמו חיבור וחיסור, אני מקבל התייחסות שונה למשתנה. לדוגמא (שימו לב לפלט של כל אחת מההודעות) PHP קוד:
גיגלתי קצת אודות, אולם לא מצאתי כל כך פיתרון ממשי... עריכה מסתבר שהפונקציה שראיתי היא כן הפיתרון: PHP קוד:
|
ציטוט:
אתה צודק במה שאתה אומר שבפעולת חיבור, כאשר אחד הערכים הוא string - אז זה שרשור של הערכים: PHP קוד:
PHP קוד:
אבל אם זה היה string - אז כמו שכתבת, צריך להשתמש ב-parseInt. אגב, אם אתה רוצה כלי נוח כדי לבדוק, להריץ ולשתף קטעי קוד - http://jsfiddle.net/ יש לך שלושה ריבועים שבהם אתה יכול להכניס דברים - CSS, HTML, JavaScript - אתה יכול לטעון מראש מחלקות (mooTools, jQuery), ולשמור ולהריץ. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ