|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום לכולם
חברת Global Solution מחפשת עובדים נוספים * מעצבים גראפים בעלי רקע עשיר בפוטושופ ובתוכנות עזר נוספות התנסות - למעלה משנתיים חובה תיק עבודות מסודר גילאי - 16+ פלאש = יתרון זמן פנוי חובה שימו לב לא נחוצים לי פרילנסרים אלא עובדים קבועים שיעבדו לפי שעות או גלובאלי (שכר פעם בחודש) * מקודדים (לפי התקן העולמי חובה) התנסות - למעלה משנתיים חובה תיק עבודות מסודר גילאי - 16+ תכנות PHP/ASP.NET = יתרון זמן פנוי חובה שימו לב לא נחוצים לי פרילנסרים אלא עובדים קבועים שיעבדו לפי שעות או גלובאלי (שכר פעם בחודש) * תומכים טכניים התנסות - למעלה משנתיים גילאי - 16+ ידע מקיף בהתקנת מערכות / תוכנות כגון: וורדפרס גומלה IPB ועוד ... ידע בפאנל DA ועוד סוגים (כולל התקנה של רישיונות דרך ה - ROOT) פתיחה וסגירת אחסונים , תמיכה מקיפה בלקוחות , העברת אחסונים ועוד ... אבטחת שרתים = יתרון זמן פנוי חובה שימו לב לא נחוצים לי פרילנסרים אלא עובדים קבועים שיעבדו לפי שעות או גלובאלי (שכר פעם בחודש) חברים נא לא להגיב סתםםם ניתן לפנות אליי בפרטי או במייל האישי שלי - eliors.production@gmail.com תודה מראש לכולם אליאור .
# 2 |
חבר מתקדם
|
פאבל אני ממש מצטער אבל ... הוא שווה את זה
בהצלחה אליאור , בחור כארז כתור שותף שלו , מקודדים ומעצבים מוזמנים לשלוח גם לי מייל לכתובת globalsolution.co.il@gmail.com המתאימים ביותר ייבחנו וייכנסו לצוות החברה לאחר החלטת בעלי הברה והדעה מראש |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
דיברתי עם עמית דאהן,
אני מבין שהוא שותף שלך, אני מוכן לעבוד בתור עובד קבוע בתמורה למשכורת חודשית. אם תהיה מעוניין ליצור עימי קשר: סקייפ: sharkin161 מסנג'ר: sharkin@walla.com אימייל: sharol14@gmail.com |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|