|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש | מתכנת רציני ואחראי עם ידע
אהלן,
אני צריך מתכנת, מומלץ מעל גיל 18 שהוא בן אדם רציני ואחראי ולא ילד קטן, לפרוייקט בסדר גודל בינוני. דרישות: * שידע לפתח מערכת ניהול תוכן עם תוספות מיוחדות * חייב לדעת PHP ברמה מעולה וגם SQL. * יתרון גדול למי שיודע גם JS/AJAX/JQUERY * אם הוא גם מקודד ע"פ התקן W3C זה יתרון. * ניסיון בתחום של לפחות שנתיים שלוש. * בו אדם סימפטי שאפשר לעבוד איתו ולא אחד שכאילו עושה טובה. בפרויקט אין בעיית תקציב אבל חשוב שזה יהיה בן אדם רציני ואחראי אחד שאפשר לסמוך עליו.כמו כן אם הוא ימלא אחר כל ההוראות בפרוייקט ויבצע אותו בצורה טובה הוא יקבל עבודות נוספות. מי שאין לו זמן פנוי וזמינות של לפחות 6 שעות ביום שלא יפנה אליי, אני צריך מישהו זמין ולא אחד שאני ירדוף אחריו. מי שמעוניין שישאר פרטים ואני אצור איתו קשר, או שישלח לי מייל לshimon7624@gmail.com מי ששולח לי מייל בלי עבודות ורקע אישי עליו המייל לא יענה. יום טוב.
# 2 |
עסק רשום [?]
|
עדיין רלוונטי ויש מקום לעוד מועמדים.
# 4 |
חבר בקהילה
|
שלום רב לך, אני מעוניין להציע לך שירות של Barlo-Sec.
תוכל לראות את עבודתינו בקישור הבא : http://bralo-sec.co.il/customers.html תוכל ליצור קשר דרך תוכנה המסרים "Skype" שלנו : alexeil1991 או שתוכל להשאיר איפיון מלא לעבודה דרך כתובת הדואר האלקטרוני שלנו : alexeil1991@gmail.com בהצלחה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|