|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר| PacketSecurity - מערכת אבטחה של המאה ה-22 :)
PacketSecurity אני רוצה להציג לכם פה מערכת אבטחה יחודיית מסוגה, פעם, שרציתם לאבטח את אתרכם יכולתם לשכור מאבטח פרטי, שהוא היה סורק את האתר ומגלה בו חורים ואז סוגר אותם ידנית - דבר זה היה יכול לקחת מספר ימים ובתשלום גדול מאוד. PacketSecurity היא אבטחה ברמה טיפה מתקדמת, ההתקנה שלה מאוד קלה ונוחה - זוכרים את האבטחות החינמיות הישנות? שהייתם רק צריכים לשים תגיד Include בתחילת העמוד, וזה היה חוסם מתקפות מסוג Sql Injection - אז אותה התקנה! אתם שואלים את עצמכם - איך?! הרי אבטחה חינמית זה אבטחה "מעפנה" שפשוט חוסמת תגיות של SQL באתר ומציג דף "ההתקפה נחסמה", השיטה "שפיתחתי" היא שיטה מאוד מתקדמת (בלי להשוויץ כן?!), אבל האבטחה מסננת את כל חורי האבטחה (ותכף ניתן פירוט מה) מבלי להציג שום דף "ההתקפה נחסמה" - וגם בלי לחסום תגיות של SQL! קודם כל - מה התכונות של האבטחה?
אוקי, עכשיו מה ברמה הניהולית:
חשוב להרחיב למי שעדיין לא הבין כמה נקודות: א. האבטחה עובדת בכל שיטות העברת הנתונים: GET, POST, REQUEST, COOKIES, SESSION. ב. מי שהדליף את "קובץ הלקוח" של האבטחה - אינו יכול לעשות איתו כלום עד שלא ירכוש את האבטחה, הקובץ עצמו לא מאבטח כלום, האבטחה נעשת על ידי השרת שהפאנל מאוחסן עליו! Last edited by iniKey.com; 19-11-11 at 21:17.. |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
לא רז, קוראים לי דוד.
ציטוט:
![]() 500 שקל - אתה מקבל את הכל (הפאנל, ההסברים הכל!). האבטחה הזאת גם יכולה להמחר בתשלום חודשי ולא בחד-פעמי! Tomer - האבטחה שלי לא מגנה מפני DDOS דרך השרת, אם אתה מתקיף את השרת אתה יכול להפיל אותו, אבל האבטחה שלי מגנה מDDOS דרך האתר - היא משתמשת בקוד שאם אתה מעוניין לפרסם תגובה - אתה חייב לפרסם אותה מהדפדפן (ולא דרך BOT שבנית דרך PERL\C וכדומה...) איך היא יכולה להגן על XSS דרך Include? למה אתה לא שואל אל זה גם על SQL Injection, RFI, LFI, וכל החסימות האחרות שציינתי פה?! ובכן, התשובה הזאת נמצאת אך ורק בקוד של המערכת. Last edited by iniKey.com; 19-11-11 at 21:49.. |
|
![]() |
# 10 | |
Whatever
|
ציטוט:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|