|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בעיה עם IE7 ו javascript...
אוקיי אז ככה,
האתר שלי עובד מצויין ב IE8, בChrome, ובFF... אבל כאשר זה מגיע ל IE7, הjavascript פשוט קורס. הסקריפטים שנמצאים בתור הדף, עובדים נורמאלי. אבל הסקריפטים המאונקלדים, פשוט לא עובדים... מישהו נתקל בזה בעבר? תודה רבה! |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
אי אפשר לנחש באוויר מה הבעיה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
האמת שבדיוק היום נתקלתי בעבודה בבעיה דומה בJS וחקרתי לבדוק מה הבעיה.
אני מגדיר את IE 7 כ-"פרימדונה" כל הזמן עושה בעיות.. בכל מקרה אחד הבעיות זה במערכים קוד:
var arr = { big: im_big, small: im_small, <--- שים לב לפסיק } ויגרום לכל הסקריפט לא לתפקד! לעומת זאת הקוד הבא יעבוד בו מצויין האיבר האחרון חייב להיות ללא פסיק. קוד:
var arr = { big: im_big, small: im_small } אבל במקום להמשיך לרשום פתרונות אני אחכה לראות את הקוד ![]() בנוסף תדאג להביא את השגיאת JavaScript - בעזרת F12 -> ג'אווה סקריפט Last edited by daNN; 07-11-11 at 21:24.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
מה גם, שהעבודה שדפדפנים אחרים סלחנים יותר בנושא הזה, לא משפיעה כלל. אני לא יודע איזו שגיאה IE7 מציג במצב הזה, אבל מניסיון במקרים דומים השגיאות של IE לפעמים יותר ברורות מאשר דפדפנים אחרים. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
דן תודה רבה לך!
אני כמעט בטוח שאני הולך להתקל עם עוד הרבה בעיות בIE7, אז אם תוכל לשלוח לי עוד רשימה של כל מיני טעויות קטנות כאלה אני אשמח! תודה ויום טוב! |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
IgalSt, Xperfection
פספסתם את הכוונה של הפוסט שלי.. איפה שהוא ראיתם שאני אומר שזו הגדרה תקינה של מערך? זה פשוט Common Problem בIE 7. ציטוט:
ולמרות ש1-2% מהאוכלוסייה עדיין משתמשת בדפדפן אצלנו החליטו שנתמוך גם בה.. מקווה שימיה יעברו מן העולם רק עושה את החיים קשים יותר ![]() אתה מוזמן לפנות אלי בכל תקלה ואני אנסה לעזור אבל להתחיל לפרסם באגים פשוט לא יהיה סוף.. חח |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|