|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש עיצוב Header לאתר (לוגו + תפריט)
שלום לכל המעצבים פה בפורום,
אני צריך עיצוב של Header לאתר שער 7 והלב הצהוב - מועדון האוהדים הרשמי של מכבי ת"א. הנוכחי הוא בפלאש ונוצר מצב שלמעצב אין זמן כ"כ אז לוקח 200 שנה לשנות כל דבר, אז מה שאני צריך זה עיצוב של ה-Header ללא פלאש. ה-Header צריך לכלול באנר (לוגו) ומתחתיו תפריט (קישורים עם אפשרות לתת-תפריטים, נדבר על זה כבר כשנגיע להסכם). שימו לב שלאתר יש חלק ימני אפור. יש שתי אפשרויות. או שזה ישתלב איכשהו ב-Header, או לעצב מחדש את החלק הימני באתר כך שישתלב עם העיצוב שלכם. * המעצב יקבל מספר מאגרי תמונות שמהם יוכל לבחור את התמונות שירכיבו את העיצוב. * המעצב יקבל את שני הסמלים שכרגע נמצאים ב-Header של האתר (בצד ימין) ברזולוציה גבוהה. * חובה על המעצב לשלוח לי PSD של ה-Header. התקציב שלנו הוא בין 250-400 ש"ח. הצעות הכי טוב שתשלחו למייל daniel@gate7.co.il , ואפשר גם פה בפורום. בברכה, דניאל נקסון, שער 7 והלב הצהוב - מועדון האוהדים הרשמי של מכבי ת"א. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
נשלחה הצעה במייל
# 6 |
עסק רשום [?]
|
שלום,
שמי ארתור בולוצ'ניקוב, בעלי סטודיו סקיצה. נשמח להעניק לך את מיטב השרותים שלנו בתחום הגרפיקה הממוחשבת. הסטודיו הינו פעיל משנת 2006 ועוסק בתחום הגרפיקה הממוחשבת לדפוס ולאינטרנט, הסטודיו מונה עשרות לקוחות מרוצים. תיק עבודות: http://www.skiza.co.il המחיר הינו 400 ש"ח (עבור ה-Header). במידה ותהיה מעוניין להתחיל לעבוד, נשמח אם תיצור איתנו קשר: טל': 050-7442744 דוא"ל: arturb111@gmail.com המשך יום נעים, סטודיו סקיצה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|