|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש|שותף המעוניין להשקיע כ 500$ תשלום חד פעמי
בס"ד
שלום רב לכולם, אני מחפש שותף המעוניין להשקיע כ 500$ חד פעמי,יש ברשותי אתר בבנייה של מכירת מוצרים ללא צורך בתעסוקה של מלאי מוצרים (יותר פרטים בהמשך),אני לא מחפש אנשים בעלי ידע בתחום שיווק מוצרים באינטרנט,אני מחפש בן אדם בוגר המעוניין להשקיע סכום חד פעמי ולהרוויח לפחות כ 250$ בחודש המינימום (הרווח באתרים בנישה של האתר שלי הוא בסביבות 600$ בחודש) אנשים המעוניינים בשותפות צרו קשר בפרטי,אני מקבל כסף ל pp אנשים בעלי קבוצות בפייסבוק יתקבלו בברכה (רק קבוצות מעל 70k+ לא מהארץ) המשך יום טוב לחברי הפורום . Last edited by nefrian; 16-08-11 at 19:52.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
שלח לי פרטים....
# 6 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (3)
|
יש דבר אחד מאוד חשוב שלא ציינת - בהנחה ומישהו משקיע אצלך באתר 500$. למשך כמה זמן הוא יקבל 600$ בכל חודש? חצי שנה, שנה, שנתיים?
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
שותפים זה לתמיד או לפחות כל עוד האתר עובד\הרבה מאוד אנשים מציעים הצעות ואני לא ממש יודע מה לעשות בכל מקרה
יש אנשים שמעוניינים לקנות את האתר בלי שותפות ?.. הצעוי לי 750 אבל זה לא ממש שווה בגלל שהפרסום עולה רק 400$ + האתר בערך עוד איזה 100 +מקבלים אחסון ואת הדומיין (הדומיין חדש אני לא מביא יותר פרטים עד המכירה מצטער) לשנה יש הצעות יותר גדולות מ 750 דולר ?.. בכל מקרה אני יחזיר תשובה לכולם בימים הקרובים . |
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
אשמח לפרטים נוספים
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|