|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
פרסום|סתם שאלה כמה שווים הדומיינים האלה והאתר?
ראשית חשוב לציין כי הוא בשלב זה לא מועמד למכירה כי הוא מצליח ויש הרבה לקוחות!!
הקפאתי את האתר לכמה זמן זאתא ומרת שלא ניתן ליצור קשר כי הורדתי את הצ'אט ואת המספר פלא שלי מהאתר, בגלל שאני עובד על 3 אתרים בו זמנית. בקיצור יש את הדומיינים: www.StuidoG.co.il www.StudioG-il.info www.StudioG-il.net www.StudioG-il.com www.StudioG-il.org כמה הם שווים בניפרד? וכמה האתר שווה ? לכניסה לאתר פשוט תבחרו אחת מהכתובת שפרסמתי למעלה.. וכמה לדעתם שווה הכל בייחד שכולל עיצוב קידוד כל העובדים והמערכת של כל הלקוחות שיש לי. יש לי מערכת שתוכנתה על ידי וכל הלקוחות שלי. שוב כרגע הוא לא למכירה אבל אני סתם רוצה לדעת סדר גודל במקרה ו.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
בשביל להעריך לך מחיר שאתה רוצה למכור עסק תתחיל לפרט על כמה עובדים יש לך, כמה לקוחות, מה ההוצאות החודשיות שלך ומה ההכנסות.
אם אתה רוצה להעריך רק את שווי העיצוב אז מעצבים יוכלו להעריך לך אותו, אם תרצה להעריך את שווי הדומיינים - הם לדעתי לא שווים יותר מדי מכיוון והם משתייכים לעסק ספציפי של הקמת אתרים ולכן השווי שלהם הוא שווי הרכישה לעת עתה אלה אם הצלחת לקדם אותם בדרך כלשהי.
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
פשוט גנון מה שניהיה מהפורום הזה, הבעתי את דעתי על הדומיינים האלה. ואף אחד לא יקנה דומיין ישראלי פשוט לחלוטין כאשפר לחשוב על משהו יותר טוב בפחות. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אדם לאדם זאב, נא שמרו על תרבות הדיון. |
|
![]() |
![]() |