|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
צריך עזרה בנוגע לשיפור רווחים באדסנס וכו'
שלום לכם,
אשמח לקבל ממך טיפים והמלצות כלשהן על מנת לשפר את הרווחים של מהפרסומות של אדסנס באתרים שלי, במיוחד את אחוז הקליקים.. אחי הקטן מפעיל בלוג ספורט על קבוצת הכדורגל של AC Milan: http://www.rossoneriblog.com/ לאתר יש למעלה מ-4500 יוניקים ביום ובערך 12 אלף דפים נצפים. לאתר יש כניסות מלמעלה מ-100 מדינות שונות, כשהכניסות העיקריות הם מארה"ב ומאינדונסיה. תוכלו לראות כרגע ישנה פרסומת בראש הדף ואחת נוספת בסייד בר. ההקלקות עומדות על משהו כמו 12-15 הקלקות ליום, כמות עלובה לדעתי ביחס לכמות הכניסות והדפים הנצפים. אשמח לקבל טיפים מאנשים שמבינים בנושא על מנת לשפר את הרווחים מהאתר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
יש שני דברים שלדעתי אתה צריך לשנות:
1) את צבע הפרסומות, הפרסומות עכשיו ממש לא בולטות, תנסה לשנות למשהו שיותר יבלוט, לדוגמא רקע לבן וטקסט אדום, מניסיון זה ממש עוזר (אצלי הקליקים הוכפלו כעשיתי ככה) 2) כמו שאני רואה עכשיו יש רק 2 פרסומות, אחת למעלה ואחת בצד, תוסיף עוד בין הפוסטים, בתוך הפוסטים, בין התגובות, כי כרגע משתמש שקורא תוכן באתר לא יתקל בפרסומות כי הם בתחילת העמוד ובכל ההמשך אין שום פרסומות. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
תוסיף יחידת קישור זה יגדיל לך את הרווחים
וכמו שזה מעלי אמר תעשה בדיוק ככה ואני בטוח שהרווחים יגדלו. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
אני ממליץ להכניס לפחות חברת פרסום אחת נוספות לאתר.
לאחר שעשיתי את זה במספר אתרים שלי, הכפלתי את ההכנסות שלי מהם. הכנסתי את smowtion בנוסף לאדסנס, אך אני מאמין שזה יהיה נכון לגבי חברות נוספות גם. (ל-smowtion דרכי) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|