![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
php לעומת ASP.NET?
היי, שלום, אני רוצה לבנות אתר, שיכיל המון דברים שמצריכים עבודה מול מסד נתונים..
באיזה שפה יותר קל לפתוח כיום? asp.net או php.. אני מדבר מבחינת הקושי של פיתוח הפרוייקט והעבודה מול השפה, ולא אחסון או דברים נלווים.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
הכי קל זה בשפה שבה אתה שולט יותר טוב ומרגיש בה יותר בנוח.
לדעתי זו תהיה טעות להשתכנע שאיזושהי שפה/טכנולוגיה יותר קלה כי זה משהו אינדבידואלי ותלוי בידע הקודם שלך. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
לפי דעתי PHP יותר קלה מדוט נט.
האינבדידואליות מתחילה בנקודות כמו סוג הפרוייקט, חסרונות לא רלוונטיים וכו'. ASP.NET הרבה יותר חזקה, אבל יש לה אין ספור חסרונות...
# 4 |
חבר בקהילה
|
לפי דעתי, ולפי דעת עוד הרבה מתכנתים אחרים, PHP לוקחת.
# 5 |
חבר חדש
|
זאת שאלה ניצחית...
אבל זה תלוי בצרכים שלך , לאיזה מערכת תפתח (וינדוס או לינוקס) מה אתה צריך? האם אתה תשתמש במוצרים של מיקרוסופט? איזה שפות תכנות אתה מכיר? אם אתה מכיר с sharp ממליץ לך ASP.NET ואם אתה מתמצא יותר בתחביר של с\cpp ודומיו נמליץ PHP. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
כנראה שאני הולך על ASP.NET
יש לי רקע של JAVA. וזה נראה לי יותר פשוט מPHP.. תודה לכולם. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
לדעתי PHP.
אני לא מתמצא ב ASP.NET אבל לפי התחביר שראיתי..הוא פחות ידידותי מ PHP (לדעתי..). גם יש עניין של עלויות..שרת ווינדאוס יקר יותר..
# 8 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
האמת שASP.NET תמיד מרגישה לי יותר מסורבלת. בעבודה מול מסדי נתונים, לדעתי יותר קל עם PHP. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
php יותר קלה ללימוד אבל לפי מה שהבנתי אספ.נט לוקחת במיקצועיות. אגב פיאצ'פי חינמית וכל הפונקציות פתוחות מה שלא באספ - שם אתה צריך לקנות. כמובן שזה בתנאי שאתה בונה משהו רציני.
המחיר של שרתים מבוססי לינוקס יותר זול והם לא תואמים אספ. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אין ספק שמבחינת תחביר הPHP הרבה יותר נוחה. בתור מישהו שהתחיל לתכנת בASP ואז עבר לPHP - PHP יותר נוחה. התחביר שלה יותר סלחני(לפני דעתי), הרבה יותר נעים לעין ויותר מפותחת לדעתי.
אבל אתה יודע, זו הכול בחירה שלך. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|