|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() GoogleBot ביקר היום באתר שלי ב-8:16. עכשיו השאלה שלי היא במה זה בדיוק יועיל? זה יעלה אותי בחיפוש של גוגל או מה?
![]() ![]() אני שמעתי בכללי על ה-GoogleBot אבל לא באמת התעניינתי באיך הוא משפיע על היחס של גוגל לאתר... ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
הוא סורק את האתר שלך ומכניס אותך למנוע חיפוש.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
גוגל לא מוסיף אתרים למנוע החיפוש כי הוא שמע שמועה שיש איזה אתר מעניין..
הוא סורק את הרשת, זתומרת - הוא אשכרה סורק את הרשת.. והוא עובר אתר-אתר, עמוד-עמוד. אם הוא סורק אותך - הוא לא מכיר אותך. גוגל סורק אתרים כל הזמן.. אתרים גדולים כל כמה דקות, אתרים פחות גדולים פעם בכמה ימים.. הוא בודק עדכוני תוכן, קישורים וכו'.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
כמו שדוד כתב, הרובוט שלהם סורק את האתרים אחת לכמה דקות במקרה של אתרים פופולרים ובמקרה של אתרים פחות פופולרים אחת לכמה ימים או שבועות אפילו.
המטרה של הסריקות החוזרות היא לעדכן את תוצאות החיפוש לפי השינויים באתר: להוסיף עמודים חדשים, להסיר עמודים שכבר לא קיימים ולעדכן את העמודים שהשתנו. לדוגמא הוספת מאמר לעמוד המאמרים שלך או שינית את טקסט ה"אודותנו" באחד העמודים - גוגל צריך להכיר את השינויים האלה ולעדכן את תוצאות החיפוש בהתאם. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
העכביש סורק את האתר על פי תדירות מסויימת לבדוק האם התוכן השתנה וכו'. כשאתה שולח מפת אתר גוגל אינו סורק את המפה ואז מחליט באופן מיידי על הסריקה. העכביש "גולש" באתר באמצעות הקישורים. המפה אולי מקלה על תהליך סריקת הקישורים אבל אינה אחראית על סריקת התוכן. בכל מקרה השימוש הכי טוב למפת אתר הוא שאפשר בעזרתה למצוא ליקויים באתר היכולים להוריד את הדרוג של האתר שלנו. שימושי מאוד כאשר יש לך הרבה דפים באתר. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
זה הצעד הראשון בקידום אתרים כמובן אחרי בניית האתר והכל אך גוגל לא אוהבים כשיש הרבה לינקים במפת אתר אחת . מומלץ במפת האתר לכתוב נושאים ואז לעשות כביכול מפות לכל נושא ונושא . |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
הבאתי את הדוגמה של אתר עם הרבה דפים בגלל ששם הצורך הוא הכי מורגש מבחינת איתור תקלות. Last edited by אביחי; 30-11-10 at 17:33.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|