|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
חוות דעת| לעיצוב לאתר שלי
שלום קוראים לי תמיר ואני חדש פה, אני לא נמצא הרבה זמן בתחום העיצוב
אני חייל ואני משתדל ללמוד ולהשתפר אני פשוט צריך יותר זמן =] זה האתר שלי אני מוכר עיצובים ומפיץ מערכות של livecity בחירים זולים (קצת כסף מהצד) http://www.twd.co.il/ הייתי רוצה לקבל את חוות הדעת שלכם על עיצוב האתר אני אישית לא שלם עם התפריט תודה מראש ובבקשה להיות עדינים
# 2 |
חבר מתקדם
|
העיצוב לא נראה לי מתאים הוא יותר מידי פשוט
כולו ב-HTML.. הבלוקים הכל כולה התפריט עשיתה אני חושב שמעצב באתר שלו צריך להפגיז עם אפקטים מטורפים ולא ללכת על הקטע הנקי הזה.. אבל איך שאתה רוצה ![]() אני בהלם שיש לך לקוחות עם המחירים האלו.. (יחסית לרמה שלך) |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
מאוד פשוט,הכל HTML והדף עצמו יחסית קצר ולא מספק המון תוכן ואפשריות,כמו שזה מעליי כתב
חברות של בניית אתרים צריכים לתת את כל מה שיש להם באתר שלהם,זה הרי החנות שלהם ![]()
# 4 |
חבר בקהילה
|
שיפרתי את העיצוב עכשיו
אממ המחיר שלי כולל מערכת מאוד מתקדמת דומיין ועיצוב לא כל שלושת הלקוחות שלי באמת שילמו את המחיר הזה אגב אגב מה הכוונה ל-html?
# 5 |
חבר על
|
בשביל אתרים ללייב-סיטי זה ממש יפה...
והסיבה היחידה שזה מרשים אותי היא שכל האתרים שבנוייים בלייב-סיטי נראים כמו חרא. לייב-סיטי היא חברה שנבנתה עבור אנשים מהדור הישן שמאמינים שבאינטרנט הם בחיים לא ימצאו לקוחות (למרות שהם בחיים לא ניסו), אז בשביל להוכיח לעצמם שהם צודקים - הם מחליטים לבנות את האתר אינטרנט הכי זול והכי מכוער, ודואגים במיוחד שלא יהיה שום דרך להגיע אליו בשום קמפיין פרסום - לא בתוכניות שותפים, לא בגוגל אדוורדס ולא בקידום אורגני. ככה הם יכולים להתרברב בעובדה ש"אעעע האינטרנט לא מביא לקוחות. אפילו ניסיתי!". העיצוב שהכנת ללייב-סיטי (למרות שהוא לא הכי מרשים בעולם) טיפה סוטה ללקוחות האלה מהעקרונות. אתה מביא להם אתר שיכול לפגוע להם באמונה ובאמת להביא להם לקוחות. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תשמע חבר יקר דבר ראשון אני אקבל את זה כמחמאה אז תודה דבר שני במערכת של livecity אפשר לעשות הכל ותראה לי דבר אחד שאי אפשר לעשות שמה פשוט צריך לדעת לעבוד איתה וזה שאתה לא הצלחת או אנשים אחרים זה כבר בעיה שלכם מה לעשות אני לא תותח כל מה שלמדתי זה לבד ועם הזמן כשאני אשתפר אני מבטיח להוכיח לך שהכל אפשרי במערכת הזאת! אז שיהיה לך שבוע נעים!
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם תקרא טוב תראה שלא דיברתי על העיצוב שלי דיברתי על המערכת של livecity ואם כבר אתה מדבר פה כמו ערס מפגר אז אל תספים בבקשה תודה רבה
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אל תשכח שרושם ראשוני יש פעם אחת, וזה מה שקיבלנו ממך, חבל.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
חחחח ענק!
"מתוסכל מינית" זה חזק אחי.. וזאת התגובה הראשונית שלך. שאפו. בכל אופן, אם אתה רוצה תגובה יותר מדויקת: העיצוב שלך סביר, ואולי אפילו פחות מזה. החיתוך (אם אתה אחראי לו) - אז הוא זוועתי. אבל לא הייתי מצפה ליותר מזה במערכת של livecity. יש עיצובים שהמעצב שלי הכין שאני מתבייש להראות אותם ללקוחות פוטנציאלים, והם נראים הרבה יותר טוב מהעיצוב שלך. ועכשיו למערכת של לייבסיטי. אז נכון, אפשר לעשות שם הכל, חוץ מאתרים שנראים טוב לדוגמא: adva.co goldd.co.il wecc.co pharmocann.com hotgames.co.il albumagic.co.il ביום שלייבסיטי יבנו אתרים שלא נראים כמו ערימת טבלאות מכוערת עם פריימים, אתה תהיה מוזמן להתלהב עלי. עד אז, אין לך מה להעליב אותי על זה שלא בא לי להתעסק עם המערכת שלהם. יש לי מערכת טובה יותר (או ליתר דיוק: טובה הרבה^הרבה יותר). אני מאחל לך שיום אחד תתפקח ותבין שנמאס לך לשרת לקוחות שכל מה שאכפת להם זה לקבל חרא אתר ב100 שקל. כי עד שזה לא יימאס לך, אתה תמשיך להכין אתרים שנראים ככה (כלומר: גרועים), כי זה מה שהלקוחות שלך מחפשים. אגב, אני אשמח להפנות אליך את כל אותם אנשים שרוצים להוריד לי את המחיר. עד היום הייתי מנתק להם בפרצוף או אומר שחבל להם לפרסם באינטרנט ושימשיכו לשלם 2000 שקל לחודש על מודעה של 3 ס"מ בעמוד 739 בדפי זהב. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|