|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
בשביל אתרים ללייב-סיטי זה ממש יפה...
והסיבה היחידה שזה מרשים אותי היא שכל האתרים שבנוייים בלייב-סיטי נראים כמו חרא. לייב-סיטי היא חברה שנבנתה עבור אנשים מהדור הישן שמאמינים שבאינטרנט הם בחיים לא ימצאו לקוחות (למרות שהם בחיים לא ניסו), אז בשביל להוכיח לעצמם שהם צודקים - הם מחליטים לבנות את האתר אינטרנט הכי זול והכי מכוער, ודואגים במיוחד שלא יהיה שום דרך להגיע אליו בשום קמפיין פרסום - לא בתוכניות שותפים, לא בגוגל אדוורדס ולא בקידום אורגני. ככה הם יכולים להתרברב בעובדה ש"אעעע האינטרנט לא מביא לקוחות. אפילו ניסיתי!". העיצוב שהכנת ללייב-סיטי (למרות שהוא לא הכי מרשים בעולם) טיפה סוטה ללקוחות האלה מהעקרונות. אתה מביא להם אתר שיכול לפגוע להם באמונה ובאמת להביא להם לקוחות. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תשמע חבר יקר דבר ראשון אני אקבל את זה כמחמאה אז תודה דבר שני במערכת של livecity אפשר לעשות הכל ותראה לי דבר אחד שאי אפשר לעשות שמה פשוט צריך לדעת לעבוד איתה וזה שאתה לא הצלחת או אנשים אחרים זה כבר בעיה שלכם מה לעשות אני לא תותח כל מה שלמדתי זה לבד ועם הזמן כשאני אשתפר אני מבטיח להוכיח לך שהכל אפשרי במערכת הזאת! אז שיהיה לך שבוע נעים!
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם תקרא טוב תראה שלא דיברתי על העיצוב שלי דיברתי על המערכת של livecity ואם כבר אתה מדבר פה כמו ערס מפגר אז אל תספים בבקשה תודה רבה
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אל תשכח שרושם ראשוני יש פעם אחת, וזה מה שקיבלנו ממך, חבל.
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
נכון שבקשתי ממך לא להספים? אם אתה כל כך רוצה מספר גבוהה של
הודעות אני אפתח נושא חדש ותקרא לי שמה ערס מפגר כמה שאתה רוצה ציטוט:
www.twd.co.il תמיר עיצוב והקמת אתרי אינטרנט Last edited by tamirbr; 21-11-10 at 19:50.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|