|
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
מעצבים? הכנסו בבקשה
שלום,
אני פונה בהודעה זו אל המעצבים שבנינו... אני מתכנת PHP ואני בשבוע האחרון עובד על אתר חדש שיתן דברים שקשורים בכל הנושאים ל PHP. באתר יהיו הסברים, מדריכים, קודים לדוגמא, סקריפטים, פונקציות, פורומי תמיכה ועוד דברים אשר יעזרו באמת לגולשים ללמוד ולהבין את שפת ה PHP מאפס. חשוב לציין שהאתר הוא יהיה בעברית והוא יהיה בסגנון האתר phpfreaks.com רק עם נוסח שונה כמובן.. עכשיו לבקשה שלי, אני צריך מעצב, שיעזור לי לעצב את האתר ואת חלקיו השונים, שיכין לוגו ובאנר לאתר, בחינם. אבל מה זה בחינם? זה בעצם תרומה לקהילה כי מזה אחר כך אנשים הולכים ללמוד וכמו שאני לא בונה את האתר הזה ומישהו משלם לי, כך אני מצפה ממעצב שיבוא ויעזור להכין לי מספר דברים. בתמורה הוא יוכל לקבל פרסום בכתב, באנר ובכל סוג שרק יבחר! ככל שאני ישיג מעצב יותר מהר ככה עבודות הבנייה ימשכו פחות זמן ואז האתר יפתח יותר מהר. אתר מסוג כזה כבר עוד לא ראיתם בארץ ואני מקווה שזה האתר שיחזיק ויעלה את הרמה ב PHP. כמו כן שחכתי להזכיר שבכל פורום שיש בו תת-פורום שעוסק ב PHP נשמח לעזור לפרסם אותו באתר שלנו. כל מעצב שמוכן לתרום בכל דרך שהיא מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית / להשאיר פה את כתובת ה MSN MESSENGER שלו. * האיסקיו שלי לא עובד מקווה שאתם מבינים את זה, אקווה לשוב בקרוב ולהודיע על פתיחת האתר bigsmoke |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|